Posebnosti predanog i vernog muskarca


Na osnovu samo jednog pogleda možete da znate da li je on veran ili ženskaroš!


Stručnjaci tvrde da se na osnovu muške fizionomije vrlo precizno mogu predvideti njegove sklonosti i navike u ljubavnom životu. Emocije, navike i karakter umnogome su određeni hormonima, a oni opet, s druge strane, imaju veoma jak uticaj na fizionomiju. To znači da na osnovu samo jednog pogleda možete da znate da li je on veran ili ženskaroš!
Istraživanja na ovu temu potvrdila su da su muškarci sa širokim ramenima i uskim kukovima veliki zavodnici. Oni uživaju u flertu i često menjaju partnerke, jako im je teško da se smire pored jedne žene. Međutim, ako se vežu za nekoga, vrlo su romantični, pažljivi i požrtvovani. Visoko čelo otkriva osećajnog i maštovitog muškarca sa kojim će vam uvek biti zanimljivo, jer ume da priređuje lepa iznenađenja, dok su oni sa kockastim čelom hladni i ćudljivi.


Verni muškarci imaju mekane uši, dok oni sa duguljastim i velikim ušima uživaju u samoći. Ukoliko muškarac ima i izuzetno mesnatu ušnu resicu, stručnjaci kažu da je pred vama vrlo hrabar muškarac.
Visoki su uspešniji, ali manje maštoviti, dok su niži muškarci veliki šarmeri. Spuštena jabučica, znak pojačanog nivoa testosterona, otkriva vrhunskog ljubavnika uvek raspoloženog za seks. Naglašena brada znak je da je muškarac impulsivan, dok su oni sa pravilnim crtama i nenaglašenom bradom vrlo kolebljivi u ljubavnim odnosima. Najbolji izbor za duge veze su, tvrde stručnjaci, muškarci sa rupicom na bradi, jer su oni veliki emotivci. Dugo će vas voleti i nikada vas neće izneveriti.