Seks profil vaseg muskarca - sta ga uzbudjuje i koje su mu omiljene poze
Pre nego sto se prepustite partneru, pogledajte sta su zvezde zapisale i procenite da li vam odgovara kao ljubavnik.

[Samo registrovani clanovi mogu videti ovaj sadrzaj. ]

OVAN

Ne voli duga udvaranja i samo misli kako da zenu privoli na vodjenje ljubavi. Nijednoj pozi ne daje posebnu prednost, sve su mu podjednako dobre i samo mu je vazno da sto cesce ima seks. Zato se ne libi da to radi poluobucen, u hodniku, u liftu, na kuhinjskom stolu... Na zeni ga posebno privlace bradavice na bujnim grudima. Masta o grupnom seksu.

BIK

Veoma je probirljiv pri izboru partnerke, ali kada se za neku odluci, ne obeshrabruju ga njena odbijanja. Odlican je ljubavnik. Veoma je potentan. Pre zenidbe cesto menja partnerke, ali je u braku veran. Kod zena prvo obraca paznju na pogled, potom osmeh, a onda gleda - zadnjicu. Posle toga krece u osvajanje.

BLIZANCI

Seksualni odnos mu nije jedini cilj veze sa zenom. Izuzetno vodi racuna i o duhovnoj usaglasenosti sa partnerkom. Ljubomoran je i sumnjicav. Stimulisu ga erotske fotografije i porno filmovi. Vredja se kada partnerka odbije da eksperimentise u seksu. Kod zena prvo zapazi izazovan hod.

RAK

Njegovi seksualni odnosi nisu dugi i cesti. Privrzen je zenama sa kojima spava i cesto im se potcinjava. Drzi mnogo do zenske cednosti i za zivotnu saputnicu bira devojku bez seksualnog iskustva, mada od nje ocekuje da se u krevetu ponasa kao bludnica. Na zeni prvo primecuje dekolte, potom usne.

LAV

Dobar ljubavnik, voli da posmatra sebe u ogledalu tokom seksa i ne pristaje da se tokom seksualnog cina ugase svetla. Trudi se da zadovolji i zenu. U muskom drustvu hvali se svojim osvajackim dostignucima i nije preterano diskretan, zbog cega ga se zene klone. Voli poze za koje su potrebne akrobatske vestine. Uzbudjuju ga zenske grudi.

DJEVICA

Odgovaraju mu sve poze tokom vodjenja ljubavi i vrhunac postize uz svoj ili partnerkin vrisak. Nema poseban tip devojke koja mu se svidja: plava, crna, niska, visoka, mrsava, punija - sve su dovoljno dobre ako hoce da podju sa njim u krevet i ako u njemu mogu dugo da ostanu. Pravi maratonac. Usi su mu erogena zona.

VAGA

Savrsen u krevetu, voli predigru i trudi se da zadovolji partnerku. Sklon je razbijanju konvencija u telesnom kontaktu, iznenadjuje novim pozama. Pobornik je oralnog seksa. Na zeni prvo primecuje kosu.

SKORPION

Opsednut je seksom i uvek je spreman za njega. Lako se uzbudjuje. Nije previse probirljiv pri izboru partnerke. Sampion je u krevetskim radnjama. Za njega je vernost nepoznanica.

STRIJELAC

Najvise mu odgovara brzi seks u kom partnerka preuzima inicijativu. Veran je iz lenjosti. U avanture ulazi samo ako zena prva krene u akciju.

JARAC

Izuzetno potentan. Ispunjava sve zahteve partnerke i trudi se da joj udovolji. Na pameti mu je samo seks. Iako se trudi, nezgrapno se udvara, uvek kaze nesto sto ne treba. Omiljena poza mu je sedeca i otpozadi. Ubedjen je da je bolji ljubavnik nego sto zene sa kojima je bio misle o njemu.

VODENJAK

Spolja izuzetno hladan i uzdrzan, u krevetu je pravi vulkan. Voli nezne razgovore, predigru i da istrazuje nove poze. Veoma pazljiv ljubavnik. Izuzetno je potentan. Retko se zabavlja sa vise zena istovremeno. Uziva da voli neocekivano, stojeci, tiho, tise... Kod zena ga najvise privlaci deo koji poslednji izlazi iz prostorije.

RIBE

Nezan i romantican ljubavnik. Tokom seksualnog cina vise vodi racuna o partnerkinom zadovoljstvu nego o svom. Nije sklon upustanju u avanture. U sustini je puritanac. Sto se tice fizickog izgleda, zena koje bira, najvise paznje poklanja vitkom struku i dugim nogama.