Zdravo Gost, ako čitate ovo, to znači da niste registrovani. Kliknite ovde da se registrujete u nekoliko jednostavnih koraka, uživaćete u svim odlikama našeg Foruma. Imajte na umu da su zabranjeni nepristojni ili besmisleni nikovi (bez brojeva ili slova nasumice).
Radio Šumadinac - PayPal Donate
Povecaj Tekst Smanji Tekst


  1. Dobro Došli na Radio Šumadinac forum.

    Trenutno pregledate forum naše zajednice kao gost, što vam daje ograničen pristup većini diskusija. Registacijom koja je besplatna dobijate mogućnost da postavljate teme, privatno komunicirate sa drugim članovima (PP), odgovarate na ankete, uploadujete, i pristup mnogim drugim posebnim delovima. Registracija je brza, jednostavna i apsolutno besplatna i zato Vas molimo, pridružite našoj zajednici danas!!

    Ukoliko imate bilo kakvih problema sa procesom registracije ili vašim nalogom za prijavljivanje, kontaktirajte nas.
Siguran Doprinos

Naše stranice vrlo ozbiljno shvataju poverljivost vaših podataka. * Iz tog razloga koristimo najviši nivo bezbednosne tehnologije koja se pruža kada se bavimo vašim PayPal podacima. * Da biste se zaštitili od prevare, vaše informacije su sigurno šifrovane i automatski se prosleđuju direktno PayPal-u na obradu. * Ni u jednom trenutku ove informacije nisu dostupne bilo kojoj drugoj strani. * Vaše PayPal informacije se ne čuvaju nigde na serveru, svim transakcijama upravlja PayPal.


Napravite svoj doprinos koristeći PayPal za pomoć Radio Šumadinac

Hvala vam za vaš doprinos. Vaš doprinos će se koristiti za plaćanje
naših stalno rastućih troškova, kapaciteta hostinga, registracija domena,
audio striminga, naknade licenciranje softvera, kao i troškovi održavanja!

Molimo izaberite opciju ispod...
Izaberite Iznos Donacije u EUR 
 


Prihvaćene Vrste Plaćanja

Dodatne podognosti od doprinosa
Doniranjem iznosa većim od 100€ dobijate stalni status VIP člana.

Click Image To Check Our Status! Click Image To Check Our Status!
Verifikovani smo putem PayPal-a!
P. Šta znači biti verifikovan?
O. Verifikovani prodavac je PayPal-u dostavio dodatne dokaze o svom identitetu tako što je prošao ključne bezbednosne provere i završio proces verifikacije PayPal-a. Verifikacija povećava ukupnu bezbednost PayPal mreže jer većina kupaca radije posluje sa proverenim prodavcima.

P. Kako neko postaje verifikovan?
O. Proces verifikacije se donekle razlikuje od zemlje do zemlje.
Verifikovani član je ili dodao i potvrdio bankovni račun kod PayPal-a ili je dobio odobrenje za PayPal Plus kreditnu karticu.


O Nama

    Narodni radio, melem za uši ko ne sluša može da ga nađe na www.radiosumadinac.org

Preporučeni Linkovi

Pratite nas na

Twitter Facebook youtube Flickr DavianArt Dribbble RSS FeedRSS RSS 2.0 XML MAP HTML
Loading...
Svaki korisnik ovog sajta odgovoran je za sadržaj poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za njihov sadržaj. Postavljanjem vaše poruke ili vašeg autorskog dela saglasni ste da ovaj sajt postaje distributer vašeg dela i odričete se mogućnosti njegovog povlačenja ili brisanja bez saglasnosti uprave sajta. Distribucija sadržaja sa ovog sajta je dozvoljena samo u nekomercijalne svrhe, uz obaveznu napomenu da je sadržaj preuzet sa ovog sajta i uz obavezno navođenje adrese RadioSumadinac.org. Kako je sajt ovih dimenzija nemoguće u potpunosti kontrolisati, ukoliko primetite materijal nad kojim Vi ili neko drugi već ima autorska prava, odmah nam se obratite i materijal će biti uklonjen. Za sve ostale vidove distribucije obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od vlasnika Sajta


Optimizovano za rezoluciju: 1920x1080