3 tipa muskarca za kojim zene lude
Postoje tri tipa muškaraca koji nikada neće imati problema da pronađu partnerku. Reč je o privlačnosti koja postoji od pamtiveka i nije vezana za vezu i potencijalni brak već jedino za čistu seksualnu privlačnost.

1.
On je snažan i muževanOni su snažni alfa mužjaci, ogromnom količinom testosterona nabijeni frajeri koji već hiljadama godina plene pažnju. Muževnost je ono što pali žene i predstavnici ove grupe muškaraca uvek će biti zanimljivi ženskom rodu, bez obzira na sve. Scene iz filmova u kojima preplanuli baštovan čvrstog, mišićavog i oznojenog tela promoviše svoju sirovu snagu nešto je što će privući gotovo svaku ženu. Tu naravno ne govorimo o dubljim emocijama već isključivo o sirovoj strasti.

2.
Elegantan i pristojan Elegancija i pristojnost, pomno izabrana odeća i društvo, parfem i galantan pristup ženama su svakako privlačni. Iako navedene karakteristike krase mahom bogate muškarce, čak i nije potrebno imati puno nula na računu, dovoljno je znati šta žene vole, a odgovor glasi - vole biti mažene i pažene.Ova činjenica može se takođe nazvati životinjska privlačnost jer kako objašnjavaju stručnjaci, baš kao i u životinjskom svetu, gde mužjak ptice ženku osvaja čvrstim i sigurnim gnezdom, i žene privlači sigurnost i toplina.

3.
Ima "ono nešto"Svima koji ozbiljno proučavaju muško-ženske odnose diže se kosa na glavi na samp pominjanje pojma 'ono nešto'. Međutim, činjenica je da za pojedine muškarce koji svojom pojavom ne odaju utisak da bi mogli biti 'otrov za žene', lepši pol ničim izazvan zaključi 'on ima ono nešto', i zbog toga taj muškarac postane strašno poželjan.

'Ono nešto' može biti bilo šta. To je ponekad seksi pogled, lep glas ili privlačan osmeh, maniri i talent, ali češće proizlazi iz kompletnog utiska koji neko stvara.