Partizan proslavio titulu - Uvek pobednici


Već pet godina u Srbiji vlada surovo pravilo - svi igraju fudbal, ali je samo Partizan šampion. U Evropi nema kluba koji je dominantan kao mi – istakao prvi čovek šampiona Dragan Đurić


TIM koji pobeđuje se ne menja. Partizan je i petu godinu zaredom prišio šampionsku zvezdicu, a kako tradicija nalaže nastavak dominacije na srpskoj fudbalskoj sceni je valjalo adekvatno i proslaviti.

Klub iz Humske se nije odrekao tradicije, pa je novi pehar proslavljen na istom mestu kao i prošle sezone - u klubu "Privrednik" na Dedinju.

Među zvanicama su se našli ministar policije Ivica Dačić, predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, nekadašnji generalni sekretar Žarko Zečević, prvi čovek KK Partizan Predrag Danilović, nekadašnji asovi Savo Milošević, Ivan Tomić, Mateja Kežman, Radosav Petrović...


Niz koji nije zabeležen na ovim prostorima pozdravio je prilikom obraćanja prisutnima prvi čovek crno-belih Dragan Đurić.


Već pet godina u Srbiji vlada surovo pravilo - svi igraju fudbal, ali je samo Partizan šampion. U Evropi nema kluba koji je dominantan kao Partizan. Na pravom smo putu i pored brojnih spoljašnjih i unutrašnjih pokušaja destabilizacije. Njihove bolesne ambicije smo uspešno odbili i sa prezirom -rekao je između ostalog Đurić.


Interesantno je da među prisutnima nije bilo samo trenera koji su udarili pečat na 24. šampionsko slavlje kluba iz Humske - Aleksandra Stanojevića i Avrama Granta. Đurić je obećao prisutnima da će se i naredne sezone naći na istom mestu, sa istim razlogom.

-Obećavam da ću sledeće godine u isto vreme, na istom mestu kad osvojimo još jednu titulu pročitati ovaj isti govor - završio je Đurić


Kraj proslave označilo je puštanje crno-belih balona kada su se na bini našli i prvotimci Partizana. Oni nisu bili u prilici dugo da slave pošto ih već u četvrtak u prepodnevnim časovima očekuje odlazak na Taru na prvi deo priprema gde će boraviti do 26.juna. Put planine krenuće kompletan igrački kadar sa prve prozivke pojačan Libijcem Mohamedom Zabijom.