Zdravo Gost, ako čitate ovo, to znači da niste registrovani. Kliknite ovde da se registrujete u nekoliko jednostavnih koraka, uživaćete u svim odlikama našeg Foruma. Imajte na umu da su zabranjeni nepristojni ili besmisleni nikovi (bez brojeva ili slova nasumice).
Na stadionu u Sarajevu spaljena srpska zastava
Povecaj Tekst Smanji Tekst

  1. Dobro Došli na Radio Šumadinac forum.

    Trenutno pregledate forum naše zajednice kao gost, što vam daje ograničen pristup većini diskusija. Registacijom koja je besplatna dobijate mogućnost da postavljate teme, privatno komunicirate sa drugim članovima (PP), odgovarate na ankete, uploadujete, i pristup mnogim drugim posebnim delovima. Registracija je brza, jednostavna i apsolutno besplatna i zato Vas molimo, pridružite našoj zajednici danas!!

    Ukoliko imate bilo kakvih problema sa procesom registracije ili vašim nalogom za prijavljivanje, kontaktirajte nas.
+ Odgovor Na Temu + Kreiraj Novu Temu
Prikaz rezultata 1 do 2 od 2
  1. #1
     OFF 
    VIP
    Poeni: 406,386, Nivo: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.9%
    Dostignuća:
    OverdriveTagger First Class50000 Experience PointsSocialVeteran
    Nagrade:
    Posting Award
    Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna's Avatar
    Država
    Norway
    Registrovan
    Dec 2011
    Pol
    Zensko
    Zadnji Put Online : @
    Lokacija
    negde iznad zvezda
    Postovi
    59,575

    srce Na stadionu u Sarajevu spaljena srpska zastava

    Na stadionu u Sarajevu spaljena srpska zastava


    Nacionalističkim, šovinističkim i fašističkim navijanjem i razvijanjem ratnih zastava armije BiH uvređen je kompletan srpski narod – kaže se u saopštenju Slavije


    Upravni odbor Fudbalskog kluba Slavija iz Istočnog Sarajeva obratio se javnosti saopštenjem u kojem izražava ogorčenje i nezadovoljstvo dešavanjem na utakmici sa Željezničarom odigranoj u subotu 1.septembra na “Grbavici”.

    - Tokom drugog poluvremena navijači Željezničara su nacionalističkim,šovinističkim i fašističkim navijanjem, paljenjem srpske zastave i razvijanjem ratnih zastava armije BiH uvredili kompletan srpski narod. Posebno smo iznenađeni činjenicom da su se na tribinama našle i parole sa političkim sadržajima. Na žalost, na ove provokacije navijača Željezničara,izostala je reakcija zvaničnih lica– navodi se u saopštenju i dodaje da su pristalice domaćeg kluba skandiranjem “Ubij, ubij Srbina” pokazale da Slavija nije bila dobro došla na Grbavicu.


    Navijačkom orgijanju se pridružila i veća grupa prisutnih u centralnoj loži stadiona „Grbavica“. Na njihovoj meti su bili pojedini članovi rukovodstva Slavije i šef stručnog štaba Vlado Čapljić. Psovali su im četničku majku.Istovremeno su domaće pristalice, na severnoj tribini Grbavice,bakljama i kamenjem napale naše navijače, smeštene na istom delu stadiona.Na žalost, bilo je i povređenih naših pristalica.Veći sukob izbegnut je pravovremenom i profesionalnom reakcijom policije Kantona Sarajevo.

    Još jedan detalj u Slaviji naglašavaju.

    - Posebno smo iznenađeni i ogorčeni na činjenicu da je drugo poluvreme,na klupi sa delegatom proveo Rusmir Cviko, direktor kluba sa „Grbavice“.Na taj način je očigledno vršio pritisak na službena lica. Zbog svega navedenog očekivali smo izvinjenje rukovodstva Željezničara– ističu u Slaviji i nadaju se da će FSBiH preduzeti adekvatnne mere da zaštiti klubove koji će ubuduće dolaziti na „Grbavicu“.
    Kad zaćutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobedio, to znači da više nisi vredan mog vremena.

    [Samo registrovani clanovi mogu videti ovaj sadrzaj. ] DJ. Vesna®
    Odgovor Sa Citatom Odgovor Sa Citatom

  2.    Linkovi Sponzora

    SRB HOST

  3. #2
     OFF 
    Stariji Član
    Poeni: 27,261, Nivo: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 12.0%
    Dostignuća:
    Tagger First ClassOverdriveSocial1 year registered25000 Experience Points
    S_Lady has a reputation beyond repute S_Lady has a reputation beyond repute S_Lady has a reputation beyond repute S_Lady has a reputation beyond repute S_Lady has a reputation beyond repute S_Lady has a reputation beyond repute S_Lady has a reputation beyond repute S_Lady has a reputation beyond repute S_Lady has a reputation beyond repute S_Lady has a reputation beyond repute S_Lady has a reputation beyond repute S_Lady's Avatar
    Država
    Slovenia
    Registrovan
    Sep 2012
    Pol
    Zensko
    Zadnji Put Online : 10.12.2014 @ 20:18
    Postovi
    5,196

    Uobičajeno Odg: Na stadionu u Sarajevu spaljena srpska zastava

    Čitajući predhodnu temu, mogu samo reći da ni sport nije ono što je nekad bio...
    To su dokazali i klubovi iz BiH i Hrvatske koji moraju platiti 40.000, odnosno 30.000 evra zbog incidenata u mečevima Lige Evrope.

    Evropska fudbalska asocijacija (UEFA) kaznila je Fudbalski klub (FK) Sarajevo sa 40.000 evra zbog propusta na revanš utakmici drugog pretkola Lige Evrope (LE)
    protiv Levskog iz Sofije, odigranoj 26. jula u Sarajevu.

    U obrazloženju koje je krovna kuća evropskog fudbala poslala bosanskohercegovačkom klubu navodi se da je kazna izrečena zbog upotrebe pirotehničkih sredstava
    na stadionu "Asim Ferhatović Hase", transparenata uvredljivog sadržaja, blokiranih izlaza i ulaza na stadion, korišćenja lasera, kao i osoba koje su utrčale u teren nakon kraja utakmice.

    Bugarski predstavnik je nakon prvog susreta u Sofiji ranije kažnjen sa 30.000 evra zbog transparenata koji veličaju optuženog za genocid ratne zločne,
    generala Ratka Mladića, te osumnjičenog za ratne zločine Željka Ražnatovića Arkana.

    Kažnjen je i splitski Hajduk sa 30.000 evra zbog bakljade na utakmici protiv Intera na Poljudu, takođe u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

    Prethodno je hrvatski klub kažnjen istim iznosom i iz istih razloga za utakmicu protiv Skonta, uz dodatnu odredbu igranja jedne evropske utakmice bez prisustva gledalaca.
    Odgovor Sa Citatom Odgovor Sa Citatom

Informacija Teme

Users Browsing this Thread

Trenutno 1 korisnika pregleda ovu temu. (0 članova i 1 gosta)

     

Slične Teme

  1. Srpska Tromedja
    Od By Mare u forumu Krajiska Muzika
    Odgovori: 0
    Zadnji Post: 25.12.2012, 19:27
  2. Sva Srpska imena
    Od Vesna u forumu Svet Oko Nas
    Odgovori: 10
    Zadnji Post: 31.07.2012, 17:23
  3. Zastava Srbije na Fejsbuk profilu Gugla
    Od Vesna u forumu Aktuelnosti
    Odgovori: 0
    Zadnji Post: 31.07.2012, 15:01
  4. Srpska pizza
    Od Vesna u forumu Pizze
    Odgovori: 0
    Zadnji Post: 21.02.2012, 19:57
  5. Srpska Salata
    Od Darko Kloka u forumu Salate
    Odgovori: 0
    Zadnji Post: 12.02.2012, 13:46

Članovi koji su pročitali ovu temu : 0

Nemate dozvolu da vidite spisak imena.

Tagovi za ovu Temu

Pravila Postanja

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts


O Nama

    Narodni radio, melem za uši ko ne sluša može da ga nađe na www.radiosumadinac.org

Preporučeni Linkovi

Pratite nas na

Twitter Facebook youtube Flickr DavianArt Dribbble RSS Feed



RSS RSS 2.0 XML MAP HTML
Loading...
Svaki korisnik ovog sajta odgovoran je za sadržaj poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za njihov sadržaj. Postavljanjem vaše poruke ili vašeg autorskog dela saglasni ste da ovaj sajt postaje distributer vašeg dela i odričete se mogućnosti njegovog povlačenja ili brisanja bez saglasnosti uprave sajta. Distribucija sadržaja sa ovog sajta je dozvoljena samo u nekomercijalne svrhe, uz obaveznu napomenu da je sadržaj preuzet sa ovog sajta i uz obavezno navođenje adrese RadioSumadinac.org. Kako je sajt ovih dimenzija nemoguće u potpunosti kontrolisati, ukoliko primetite materijal nad kojim Vi ili neko drugi već ima autorska prava, odmah nam se obratite i materijal će biti uklonjen. Za sve ostale vidove distribucije obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od vlasnika Sajta


Optimizovano za rezoluciju: 1920x1080