Najbolji fudbaleri Srbije u poseti deci bez roditelja

UŽICE - Najbolji fudbaleri Srbije posetili su danas Dom za decu i omladinu bez roditeljskog staranja "Petar Radovanović" u Užicu, družili se sa njima i pozvali ih da budu specijalni gosti na utakmici protiv Kipra.

"Za nas je ovo trenutak koji će da se pamti, jer ovo je prvi put da jedna reprezentacija Srbije, u bilo kom sportu, poseti našu ustanovu. Hvala Fudbalskom savezu Srbije, hvala selektoru Muslinu i igračima, a mi im želimo da ova poseta bude odskočna daska za srećan put do Rusije 2018", izjavio je direktor Doma Dragan Katić.

Selektor Slavoljub Muslin zahvalio se na rečima dobrodošlice i dodao da da su najboljem timu Srbije potrebne posete ovakvog tipa, jer i to je misija koju on i njegov stručni štab žele da podele s narodom.

"Veliko nam je zadovoljstvo što smo ovde sa vama, a želja nam je da nam budete podrška i na utakmici protiv Kipra. Pred nama je važan put, a samo zajedno, narod i reprezentacija, mogu do cilja. Zbog toga nam je drago da smo danas ovde, sutra na nekom drugom mestu, ali uvek zajedno", rekao je Muslin.

Kapiten državnog tima Srbije Branislav Ivanović apostrofirao je trenutak koji ostaje u sećanju.

"Drago nam je što smo došli ovde da se družimo sa vama. Vi fudbalere gledate kao idole, a mi uvek tražimo inspiraciju u vama, pa zato vi možete biti naši idoli i inspiracija. Nadam se da ćete biti svim srcem uz nas, da ćete nam dati veliku podršku i da ćemo svi zajedno krenuti ka Rusiji i novim pobedama", istakao je Ivanović.

Prijateljska utakmica između Srbije i Kipra igra se sutra od 17 sati u Užicu.

Tanjug