Ljubavni zivot zivotinja


Pingvini su poznati kao vrlo verni svom partneru, za razliku od ostalih. Mada, kada se pogledaju statistike, njihov ljubavni život u pogledu seksa je poprilično siromašan. Naime, oni orgazam doživljavaju svega tri minuta na godišnjem nivou, zbog čega siurno zavide domaćem vepru kod koga on traje i do pola sata.

Slonovi su vrlo umiljati. Njima seks predstavlja poseban užitak tokom koga celog sebe predaju partneru koga nakon “obavljenog posla” nežno miluju surlama ili ga hrane svojim prethodno dobijenim namirnicama.

Setite se samo kad vam draga kaže “Tako si sladak da bih te pojela”, a vi se onda istopite od radosti. Pa, kada bi crne udovice mogle da govore, ostale bi ovoj svojoj rečenici i tek kako dosledne, s obzirom da svoje partnere jedu nakon odnosa.


Zmije su apsolutno sado-mazo varijanta kada je seks u pitanju. Pre svakog odnosa partneri se dobro “izlemaju”, pa kada se lepša polovina umori, prepušta se jačem partneru, pa razmenjivanje nežnosti može trajati i čitav dan.

I dok se Long Dong Silver, čovek sa najdužim penisom, može pohvaliti sa neverovatnih 46 centimetara, prosečnaLavovi dužina polnog organa nosoroga je 60 centimetara. Međutim, on nije rekorder. Plavi kit ponosi se sa čak 3 metra dužine i 30 centimetara u prečniku.

I dok ostali ne pridaju neku naročitu važnost predigri, oklopni lenjivci u stanju su satima da klate glavom, žvaću glavu svoje drage kornjače, ali im i grickaju stopala. Kad su se tako dobro zagrejali, seks može da otpočne.