Poznati lekar otkrio recept za lečenje SVIH BOLESTI!

Poznati lekar tvrdi da će vam njegov savet za zdrav način života pomoći da se izlečite od svih bolesti, a evo šta on kaže


Svakog jutra gledajte malo u sunce. Za početak gledajte 10 sekundi i povećavajte vreme za 10 sekundi svakog dana. Dok to činite, vodite računa da stojite bosi na suvoj zemlji.

Gledajte da pijete vodu bez fluorida. Takođe probajte da izložite vodu sunčevim zracima na nekoliko sati.

Voda bi trebalo da bude u bezbojnoj čaši ili flaši kako bi mogla da upije sunčevu energiju. Nemojte nikako ostaviti vodu napolju preko noći.Najbolja metoda za detoksikaciju organizma je da budete fizički aktivni na svežem vazduhu svakog dana.


Duboko udišite svež vazduh svakog jutra i večeri u periodu od oko 20 minuta.


Imajte na umu da naše telo luči isceljujuće hormone između 10 uveče i 2 ujutru, te da bi u to vreme trebalo da spavate. Samo pratite ritam sunca.


Koristite prirodnu kozmetiku umesto komercijalne kozmetike.


Izbegavajte proizvode animalnog porekla i bazirajte svoje obroke na povrću, sirovom voću i žitaricama.


Izbegavajte proizvode koji sadrže veštačke zaslađivače.


Prestanite da unosite alkohol, kafu, cigarete, crni čaj, žvakaću gumu i hranu i piće iz konzervi.


Ostanite pozitivni i nasmejani! To će ubrzati lučenje vaših terapeutskih hormona.


Ako ste bolesni, ponašajte se kao da ste zdravi! Pokušajte da ne razmišljate negativno o sebi i drugima i imajte na umu da vaša podsvest prati vaše misli.


Oprostite sebi i opraštajte drugima! Opraštanjem pomažete sebi da se otarasite mržnje i besa. Na taj način se oslobađate od negativne energije i izlučujete negativne hormone koji mogu da naškode vašem zdravlju.
Čak i mentalne bolesti možete izlečiti sirovim voćem, povrćem i suncem.


Kombinujte orahe i bademe sa voćem i povrćem i svakodnevno uzimajte po jednu kašiku ulja od semena lana i kašiku sveže samlevenog semenja lana.

informer.rs