Lek za hlamidiju


Akademik Dragoslav Pejčinović svojom tinkturom od sedam lekovitih trava već decenijama uspešno dobija bitke u borbi sa hlamidijom. Ovo sredstvo priprema od biljaka sa Šar-planine.


Već decenijama svojom tinkturom od sedam lekovitih trava, akademik Dragoslav Pejčinović, poznati biolog i prvi dekan Prirodnomatematičkog fakulteta Univerziteta u Prištini, uspešno dobija bitke u borbi s hlamidijom. Prve lekovite preparate pripremio još osamdesetih godina prošlog veka u fakultetskoj laboratoriji.


Od biljaka sa Šar-planine pripremam i tinkturu protiv bakterije hlamidije na koju sam posebno ponosan. Sadrži sedam lekovitih trava, i svaka je toliko vredna da bez nje lek ne bi valjao. Ali, bih, ipak, izdvojio važnost nevena. Za 12-13 godina, od kada sam napravio tinkturu pomogla je brojnim parovima da dočekaju potomke, a stigla je i do lekarskih ordinacija u Čikagu, Drezdenu i Londonu - objašnjava akademik Pejčinović i naglašava da hlamidija može da se nastani u bilo kom delu tela, čak i u kičmi, ali se tinktura pokazala dobrom u svakom slučaju...

Ovaj stručnjak za fitoterapiju isključivo koristi smolu sa Zlatara, a otkrio je i razne tajne poput one šta je to misteriozna trava "za pamet", a koja je biljka "dobra za sve".

"Bilje i zdravlje".