Caj za ciste


Lek za ciste na jajnike
Ovaj lek preporucujem za bilo koje ciste na jajniku,priprema se na sledeci nacin:
"caj za ciste""jajnici""bubrezima""jetri""biljni cajevi"


caj za ciste

Uzmite po 3 supenih kasika:kantarion,hajducka trava,preslica.Sve to staviti u 1 litar belog vina.Ostaviti da odstoji 10 dana,procediti i piti svako jutro na prazan stomak malu rakijsku casicu od 30 ml.Popijte celu turu.
Sada cu vam predstaviti Caj za ciste na jajnike,priprema se na sledeci nacin:
Uzmite po 1 kafene kasicice osusene cvetove nevena(calendula officinalis), 1 kafena kasicica hajducke trave(achillea millefolium),preliti sa 250 ml vrucom vodom i da odstoji oko 10 minuta.Vodite racuna da neprelivate sa prokljucalom vodom,ako vam se desi da voda prokljuca samo sipajte malo hladne vode.Susene biljke ne sme da budu starija od 6 meseci,jer gubi dejstvo.Ovaj caj se pije 6 nedelja,svakog jutra po solju caja.


3-deo caj za ciste na jajnike
300gr cuvar kuce samleti,stavite u teglu i prelijte medom,promesajte,zatvorite i cuvajte u frizideru.
Uzimati 3puta dnevno po 1 supenu kasiku.
Uz ovaj lek obavezno pijte caj koji cete da spravite po 50 gr koprive,nevena,hajducke trave,cuvajte u teglici dobro zatvoreno.1supenu kasiku cajne mesavine preliti sa 200ml vrele vode,odstoji pola sata.Ovaj caj pijte po 5 puta dnevno,mozete staviti prstohvat lisajevice,sasvim malo(velika kolicina lisajevice je otrovna).
Preporucujem da kupite pervivo svedska grancica 3 puta dnevno po 1 kafene kasicice.
Na ovaj nacin ako se lecite,pijte cajeve zajedno sa ovim prirodnim lekovima.

Caj za ciste na bubrezima
Ovaj caj preporucujem samo za pocetne stadijume,moze i za velike ciste,ali neznam kako ce to da se smanji,mada mozete da probate.
Uzmite po 100gr zlatnica (solidago virga-aurea),ivanjsko cvece(galium verum),zuta ili bela mrtva kopriva (lamium galeobdolon),to stavite u nekoj paprnatoj vreci.
3supene kasike cajne mesavine preliti sa 1 litar vruce vode,da odstoji 15-20 minuta,procedite i popijte tokom dana.

Caj za ciste na jetri
Ciste na jetri se obicno javljaju zbog prevelikog lucenja masnoce.morate da vodite racuna da ne prsne zbog drugih organa.Za ovaj problem sam istrazila da najvise pomaze caj od suvog korena lincure (gentiana lutea L).Priprema 1 supene kasike suvog korena preliti sa 250 ml tople vode,malo drzati na vatri,vodite racuna da ne prokljuca.To pijte po 3 puta dnevno 250ml ovog caja.
Veoma je bitno da tokom lecenja,da korigujete pravilnu ishranu.
Izvor;
Biljni Cajevi(lekovito bilje i njihova lecenja)