Pozz svima.Eto danas cu reci kako da skinete world of warcraft(WoW) besplatno.
Otvorite vas web pretrazivac zatim udjite na sledeci site
Code:
https://www.molten-wow.com/
Kada ste otvorili taj sajt onda kliknite u desnom uglu "REGISTER" pa napravite nalog..(MAIL MORA BITI OD GOOGLE-A(GMAIL)
Ok znaci napravili smo nalog na tom sajtu sada je potrebno to podvriti(ODETE NA VAS GMAIL I POTVRIDE(DOBICETE TE PORUKU OD SAJTA)
Dobro, potvridli smo to i sada idemo na taj sajt i logujemo se.
Kada smo se logovali imamo za sada 2 verzija wow-a(Wrath of the lich king i Cataclysm, iskreno ja igram Wrath of the lich king zato sto je po meni bolji xD,skracenica za Wrath of the lich king je wotlk a za cataclysm odnosno kataklizmu je cata)
WOTLK LINK:
Code:
http://thepiratebay.se/torrent/6163279
CATA LINK:
Morate odgovoriti ili kliknuti na 'Hvala' da biste videli skrivene informacije koje su ovde sadržane.
Nemate dovoljno prava da biste videli skrivene podatke sadržane ovde.

Meni je trebalo da WOTLK skine 6ipo sati zato sto zauzima 16gb a internet brzina mi je 1mb(1024kb)
Ok kada smo skinuli i sve to lepo wotlk ne treba da se extractuje, dok cata treba. Znaci ako skinemo catu dobicemo 3-4 parta i sve od jednom extractujemo, dok wotlk samo pokrenete i igrate.
E sad kada udjete u igru pisace gore EMAIL, a ispod PASSWORD. Gore gde pise email ne kucamo email nego Username koji smo ukucali na sajtu kada smo se registrovaili a ispod pass koji smo kucali na sajtu kad smo se registrovaili.
Sada nesto o realmovima da objasnim.
Znaci kada udjete u igricu izbacice vam neku tabelu u kojoj ce pisati(PRICAM ZA WOTLK POSTO CATU NISAM IGRAO) LordAreon X1, Deathwinx X12, Ragnaros X20, e sad sta to znaci X1, X12 i X20
To znaci brzina dobijanje levela, X1 je ko kod original wow-a x12 je 12 puta brze a x20 je 20 puta brze, Ja igram na ragnaros x20 i da vam kazem nije lako dobiti 80 levela :DDDD
To je to nadam se da sam vam pomogao!!