Legende Partizana igraju revijalni mec za pomoc klubu


BEOGRAD - Vaterpolisti Partizana i bivši igrači, među kojima je nekoliko sadašnjih reprezentativaca Srbije, odigraće sutra revijalni meč na bazenu na Banjici sa ciljem da se pomogne klubu u teškim finansijskim vremenima.

Bivši asovi crno-belih učestvovaće u utakmici koju je organizovala fondacija "Grobari za nas", a dolazak su najavili kapiten reprezentacije Srbije Živko Gocić, Filip Filipović, Duško Pijetlović, Dušan Mandić i mnogi drugi.

"Naravno da sam odmah prihvatio poziv da učestvujem. Ko će da se odazove pozivu da na ovaj način pomogne, ako ne mi koji smo odrasli u Partizanu, zahvalni smo mu mnogo. Srećan sam što ću ponovo videti bivše saigrače i mnoge druge koji su pisali istoriju Partizana", rekao je Gocić i dodao da su mu pomešana sećanja, pre svega jer se Partizan nalazi u teškoj situaciji.

Bivši i sadašnji vaterpolisti Partizana biće izmešani u dve ekipe, koje će sa klupa voditi Igor Milanović i Vladimir Vujasinović.

Na tribinama će biti legende Partizana svih generacija, ali i sportisti drugih klubova iz crno-bele porodice - fudbaleri, košarkaši, hokejaši…

Revijalni meč igra se sutra od 19 sati na Banjici.


Tanjug