Nezaboravna proslava Nove 2016. godine


Nezaboravna proslava Nove 2016. godine, 4 dana uz 3 noćenja u standard sobi za 2 osobe te gala buffet večeru u Kristalnoj Dvorani uz živu glazbu, aperitiv, tortu i šampanjac u ponoć! Kupon vrijedi 29.12.'15.-03.01.'16.! Djeca do 7god.GRATIS!




Ponuda NYE 2016 u Grand Hotelu Rogaška 4* uključuje: 4 dana i 3 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe u standard sobi uz Gala Doček u Kristalnoj dvorani ( torta, aperitiv i šampanjac ), korištenje termalnog bazena, saune i fitnessa.


PROGRAM DOČEKA:

31.12.2015.- Gala Novogodišnja buffet večera u Kristalnoj Dvorani uz živu glazbu, aperitiv, torta i šampanjac u ponoć

01.01.2016. - Novogodišnji ples u Kristalnoj dvorani (10 eura doplata za rezervaciju stola, aperitiv i pjenušac).

02.01.2016. - Plesna večer u Kristalnoj dvorani uz grupu Duo Party

02.01.2016. - Noćno kupanje i ulaz u saune do 23:00h


U cijenu dodatno uključeno:

Slobodan ulaz u hotelski bazen u Spa & Beauty centru (korištenje fitnessa, saune i termalnog bazena),

korištenje kupaćeg ogrtača u Spa & Beauty centru,

boca mineralne vode na dan dolaska,

gratis Wi-fi internet,

bon u vrijednosti 10 € za Spa & Beauty centar po osobi,

slobodan ulaz u HIT Fontana casino.


Grand Hotel Rogaška smješten je u gradu ljekovite mineralne vode, Rogaškoj Slatini!

Još u 17. stoljeću, Rogašku Slatinu, grad ljekovite mineralne vode, posjetile su brojne eminentne ličnosti kao što su car Franjo Josip, kraljica Sissy, Bonaparte, Franz Liszt…a kroz sve to vrijeme, i još uvijek, Rogaška Slatina privlači brojne posjetitelje svojim modernim i elegantnim hotelima te ljekovitim svojstvima svoje mineralne vode!

Grand Hotel Rogaška je zaista očaravajući, a svojim gostima jamči vrhunsku udobnost i potpuno uvažavanje individualnih želja. Hotel je obnovljen s mnogo pažnje i sa svojim prekrasnim cvjetnim parkom i fontanom predstavlja srce Rogaške Slatine. Sobe su uređene antiknim namještajem i zadržavaju tradicionalni izgled, ali su ipak opremljene individualnim, modernim sadržajima. Hotel je poznat i po vrhunskim nastupima u jedinstvenoj Kristalnoj dvorani i u manjoj Glazbenoj dvorani.


crnojaje.hr