Portoroz Slovenija




Portoroz je turistička prestonica slovenačkog primorja. Smešten u samom Piranskom zalivu, u blizini Italije, ovaj gradić nudi sve pogodnosti velikog turističkog letovališta. Sa svojim brojnim hotelima, marinom, sportskim terenima, zabavnim parkovima, vinotekama i kazinom, Portorož privlači posetioce iz svih krajeva sveta.

Tokom boravka u Portorožu možete odsesti u nekom od objekata: hotel Mirna, hotel Neptun, hotel Apollo Slovenija, hotel Riviera i hotel GH Portorož.

Portorož je jedno od najpoznatijih turističkih centara Slovenije. Nalazi se u zalivu Piran u blizini italijanske granice. Kvalitetnim smeštajem, uslugom, svojim sadržajima i prijatnom klimom ovaj primorski grad gostima pruža odlične uslove za odmor i zabavu, kako leti tako i zimi.


Aparthotel Jadranka - apartman 102

Lokacija: Apartman se nalazi u centru Portorža, 50 m od mora, prodavnica je udaljena 300 m.
Opis: U zgradi se nalaze apartmani različitih veličina. Opremljenost apartmana nije standardna.
Dvosobni apartman, tip AB 45m2 se sastoji od: dnevnog boravka sa trpezarijom i ležajem za dve osobe, kuhinje, spavaće sobe sa francuskim ležajem, kupatila sa tuš kabinom. Apartman takođe ima kablovsku TV, veš mašinu, klimu, balkon, lift, parking. Boravak kućnih ljubimaca - na upit.

Apartmani Residence Marina

Grand Hotel Bernardin

Grand Hotel Metropol

Hotel Barbara

Hotel Grand Portorož

Hotel Histrion

Hotel Kempinski Palace Portorož

Hotel Lucija

Hotel Mirna

Hotel Neptun

Hotel Riviera