Bohinj Slovenija





Bohinj se nalazi u zapadnom delu Slovenije, smešten u srcu Julijskih Alpa, u podnožju Triglava, na obroncima istoimenog nacionalnog parka, pravi je dragulj netaknute prirode. Brojne prodavnice, restorani i barovi upotpuniće vaš odmor, a boravak kraj prelepog jezera učiniće ga nezaboravnim.
Hotel Park, potpuno nov hotel i jedan od najboljih u Sloveniji, nalazi se na samom vrhu Triglavskog parka. Skijalište Kobla nalazi se odmah iza hotela, a do skijališta Vogel koje je udaljeno 7 km od hotela organizovanj je prevoz mini busom. Hotel ima 102 standardne sobe, 7 luksuznih apartmana i 1 predsednički apartman.
Sve sobe su veoma komforne i imaju kupatilo (WC, kada/ tuš, fen, mini bar, telefon, itnerent, plazma TV, radio i klimu).
Gosti mogu da uživaju u hotelskom restoranu sa nacionalnom kuhinjom ili u „a la carte“ restoranu. U sastavu hotela je aqua park sa 380 m2 vodene površine sa toboganima, stenama za penjanje, whirlpoolom, raznim masažama, turskom i finskom saunom i fitness centrom. Gosti mogu da se zabave u modernoj kuglani, a za goste hotela obezbeđena je garaža i skijašnica.
banje.info