Premijer liga: Federer i Đoković odigrali nerešeno


U dodatnoj rundi, takozvanom šutautu Švajcarac savladao Srbina, ali je zbog pravila morao da bude odigran još jedan gem koji je Nole dobio i tako doneo remi - 6:6. Ipak, ekipa srpskog igrača je pobedila


Na egzibiciji Premijer lige u Nju Delhiju (Indija) Rodžer Federer je pobedio Novaka Đokovića sa 6:5. Meč je rešen u dodatnoj rundi, takozvanom šutautu koji je Švajcarac dobio sa 6:5.


Ipak, zbog pravila su morali da odigraju još jedan gem koji je pripao Srbinu, tako da je rezultat na kraju bio nerešen. Duel je obilovao sa zaista prelepim poenima, tako da je u nekim trenucima ličilo da je u pitanju finale nekog ozbiljnog turnira, a ne egzibicija. Doduše, treba napomenuti da je Novakova ekipa UAE Rojalsi pobedila Mikromaks Indija Ejsise sa 29:22.
- Imali smo prilike da popričamo pre meča, želeli smo da se ne obrukamo i da naučimo pravila. Ovo je za nas nešto potpuno novo. Bilo je sjajno i hvala publici koja je došla da nas podrži - rekao je Novak uz širok osmeh.
U dobrom raspoloženju je bio i Federer.
- Osećaj je sjajan, bilo je veoma zanimljivo igrati ovde, završili smo dan velikim mečom, bilo je stvarno neverovatno - poručio je Rodžer.
Inače, za Novakovu ekipu igraju i Nenad Zimonjić, Marin Čilić, Goran Ivanišević, Kristina Mladenović, dok sa Federerom igraju Ana Ivanović, Gael Monfis, Fabris Santoro, Pit Sampras...
Uglavnom, jasno je da se igrači veoma dobro zabavljaju.

izvor;novosti.rs