Ivanovićeva stigla u Bukurešt, Srbija kompletna

BUKUREŠT - Srpska teniserka Ana Ivanović doputovala je danas u Bukurešt i priključila se FED kup reprezentaciji, koju za vikend očekuje meč protiv Rumunije za opstanak u Svetskoj B grupi.

Dolaskom Ivanovićeve nacionalni tim je kompletiran, pošto su u Rumuniju pre nje doputovale Bojana Jovanovski, Nina Stojanović i Jovana Jakšić.
"Biće teško, jer imamo jakog protivnika i igramo za opstanak u Svetskoj grupi. Teško je igrati protiv drugarice Sorane Kirstee, tu je i Simona Halep, koja je u sjajnoj formi i samom vrhu svetskog tenisa, ali mislim da timskim duhom i borbenošću možemo do pobede", rekla je Ivanovićeva.

Ona je dodala da je presrećna zbog dobrog početka sezone i osvojene dve titule, u Oklendu i Montereju.
"Prvi put od 2008. ili 2009. godina osvojila sam dve titule, a tek je početak sezone. Dosta sam napredovala, ima još stvari na kojima moram da radim, tako da ima mesta za napredak. Dolazi sezona na šljaci, nisam imala priliku da igram na toj vrsti podloge, ali moraću brzo da se priviknem", rekla je Ivanovićeva.

Žrebanje parova biće održano sutra u 12 sati, a meč između Rumunije i Srbije igra se narednog vikenda, 19. i 20. aprila.

Izvor;Tanjug