Srpski teniseri počeli pripreme za finale Dejvis kupa


BEOGRAD - Dejvis kup reprezentacija Srbije predvođena Jankom Tipsarevićem i Nenadom Zimonjićem počela je danas u Beogradskoj areni pripreme za finale ovog takmičenja protiv Češke.

"Mislim da je sve u najboljem redu. Trenirali su Tipsarević i Zimonjić, kao i Bozoljac, Lajović, Pašanski i Krajinović. Novak je nedostajao, ali on je trenutno u Londonu", rekao je selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović.

On je istakao da je atmosfera u timu dobra, kao i da je napravljen plan za početak nedelje.
"Zadovoljni smo Arenom. Sve je urađeno do poslednjeg detalja, pre početka priprema, što ranije nije bio slučaj. Nema buke i igrači mogu da se koncentrišu na treningu. Sve pohvale Teniskom savezu Srbije i Beogradskoj areni", rekao je Obradović.

Finalni duel Dejvis kupa između reprezentacija Srbije i Češke igra se od 15. do 17. novembra u Beogradu.

Češki teniseri bez selektora u Beogradu

Selektor Dejvis kup reprezentacije Češke Jaroslav Navratil zbog zdravstvenih problema neće predvoditi ekipu protiv Srbije u finalu takmičenja.

Kako je objavljeno na sajtu Teniskog saveza Češke, Navratil je morao da ode u bolnicu zbog plućne embolije.

Češki savez će u toku sutrašnjeg dana saopštiti ko će predvoditi ekipu u Beogradu umesto Navratila. Finalni duel Dejvis kupa između Srbije i Češke igra se od 15. do 17. novembra u Beogradskoj areni.

Tanjug, 10.11.2013 (arhiva)