Zdravo Gost, ako čitate ovo, to znači da niste registrovani. Kliknite ovde da se registrujete u nekoliko jednostavnih koraka, uživaćete u svim odlikama našeg Foruma. Imajte na umu da su zabranjeni nepristojni ili besmisleni nikovi (bez brojeva ili slova nasumice).
Zoran Milivojevic - Tekstualna Kolekcija
Povecaj Tekst Smanji Tekst

  1. Dobro Došli na Radio Šumadinac forum.

    Trenutno pregledate forum naše zajednice kao gost, što vam daje ograničen pristup većini diskusija. Registacijom koja je besplatna dobijate mogućnost da postavljate teme, privatno komunicirate sa drugim članovima (PP), odgovarate na ankete, uploadujete, i pristup mnogim drugim posebnim delovima. Registracija je brza, jednostavna i apsolutno besplatna i zato Vas molimo, pridružite našoj zajednici danas!!

    Ukoliko imate bilo kakvih problema sa procesom registracije ili vašim nalogom za prijavljivanje, kontaktirajte nas.
+ Odgovor Na Temu + Kreiraj Novu Temu
Prikaz rezultata 1 do 2 od 2
  1. #1
     OFF 
    VIP
    Poeni: 406,386, Nivo: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.9%
    Dostignuća:
    OverdriveTagger First Class50000 Experience PointsSocialVeteran
    Nagrade:
    Posting Award
    Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna's Avatar
    Država
    Norway
    Registrovan
    Dec 2011
    Pol
    Zensko
    Zadnji Put Online : @
    Lokacija
    negde iznad zvezda
    Postovi
    59,595

    srce Zoran Milivojevic - Tekstualna Kolekcija

    Zoran Milivojevic - 1970 S 51509 - Ti si sve što imam

    A strana
    Ti si sve što imam (M. Živanovic - V. Nedanoski)
    B strana
    Jucer si otišla (F. Redžic - F. Jenc - B. Falatar)


    Zoran Milivojevic - 1971 S 51553 - Ne pricaj mami

    Zoran Milivojevic 1971 - 01 Ne pricaj mami
    Zoran Milivojevic 1971 - 02 Dodji, budi tu


    Zoran Milivojevic - 1973 RTB LPVF 5904 - VA Eskadrila

    Zoran Milivojevic 1973 - Eskadrila


    Kad zaćutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobedio, to znači da više nisi vredan mog vremena.

    [Samo registrovani clanovi mogu videti ovaj sadrzaj. ] DJ. Vesna®
    Odgovor Sa Citatom Odgovor Sa Citatom

  2.    Linkovi Sponzora

    Raznovrsno Forum

  3. #2
     OFF 
    VIP
    Poeni: 406,386, Nivo: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.9%
    Dostignuća:
    OverdriveTagger First Class50000 Experience PointsSocialVeteran
    Nagrade:
    Posting Award
    Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna's Avatar
    Država
    Norway
    Registrovan
    Dec 2011
    Pol
    Zensko
    Zadnji Put Online : @
    Lokacija
    negde iznad zvezda
    Postovi
    59,595

    srce Odg: Zoran Milivojevic - Tekstualna Kolekcija

    Zoran Milivojevic 1973 SY 22241 - Kalimero

    Zoran Milivojevic 1973 - 01 Kalimero
    Zoran Milivojevic 1973 - 02 Zamira


    Zoran Milivojevic 1974 S 51663 - Rastanak

    Zoran Milivojevic 01. Rastanak
    Zoran Milivojevic 02. Dom za tebe


    Zoran Milivojevic 1976 S 51760 - U tisini

    Zoran Milivojevic 1976 - 01 U Tisini
    Zoran Milivojevic 1976 - 02 Nemoj Nocas


    Zoran Milivojevic 1977 SVK 1076 - Ne pisi mi vise
    1977, Beograd Disk SVK 1076


    Zoran Milivojevic 1977 - 01 Ne Pisi Mi Vise
    Zoran Milivojevic 1977 - 02 Dzeni
    Kad zaćutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobedio, to znači da više nisi vredan mog vremena.

    [Samo registrovani clanovi mogu videti ovaj sadrzaj. ] DJ. Vesna®
    Odgovor Sa Citatom Odgovor Sa Citatom

Informacija Teme

Users Browsing this Thread

Trenutno 1 korisnika pregleda ovu temu. (0 članova i 1 gosta)

     

Slične Teme

  1. Dusan Dule Milivojevic - Diskografija
    By Susanj in forum Diskografije Narodne Muzike
    Odgovori: 4
    Zadnji Post: 04.03.2015, 22:22
  2. Zoran Milivojevic - Kolekcija
    By MireP in forum Diskografije Zabavne Muzike
    Odgovori: 6
    Zadnji Post: 14.10.2014, 05:49
  3. Dusan Dule Milivojevic - Tekstualna Diskografija
    By Vesna in forum Tekstualne Diskografije Narodne Muzike
    Odgovori: 1
    Zadnji Post: 20.05.2013, 09:07
  4. Zoran Nikolic - Tekstualna Diskografija
    By Vesna in forum Tekstualne Diskografije Narodne Muzike
    Odgovori: 2
    Zadnji Post: 03.03.2013, 00:09
  5. Dule Milivojevic - Tekstovi Pesama
    By Vesna in forum Tekstovi Pesama Narodne Muzike
    Odgovori: 22
    Zadnji Post: 21.06.2012, 16:50

Članovi koji su pročitali ovu temu : 0

Nemate dozvolu da vidite spisak imena.

Tagovi za ovu Temu

Pravila Postanja

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts


O Nama

    Narodni radio, melem za uši ko ne sluša može da ga nađe na www.radiosumadinac.org

Preporučeni Linkovi

Pratite nas na

Twitter Facebook youtube Flickr DavianArt Dribbble RSS Feed



RSS RSS 2.0 XML MAP HTML
Loading...
Svaki korisnik ovog sajta odgovoran je za sadržaj poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za njihov sadržaj. Postavljanjem vaše poruke ili vašeg autorskog dela saglasni ste da ovaj sajt postaje distributer vašeg dela i odričete se mogućnosti njegovog povlačenja ili brisanja bez saglasnosti uprave sajta. Distribucija sadržaja sa ovog sajta je dozvoljena samo u nekomercijalne svrhe, uz obaveznu napomenu da je sadržaj preuzet sa ovog sajta i uz obavezno navođenje adrese RadioSumadinac.org. Kako je sajt ovih dimenzija nemoguće u potpunosti kontrolisati, ukoliko primetite materijal nad kojim Vi ili neko drugi već ima autorska prava, odmah nam se obratite i materijal će biti uklonjen. Za sve ostale vidove distribucije obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od vlasnika Sajta


Optimizovano za rezoluciju: 1920x1080 :: Opera :: Firefox :: Chrome