Zdravo Gost, ako čitate ovo, to znači da niste registrovani. Kliknite ovde da se registrujete u nekoliko jednostavnih koraka, uživaćete u svim odlikama našeg Foruma. Imajte na umu da su zabranjeni nepristojni ili besmisleni nikovi (bez brojeva ili slova nasumice).
Oktobar 1864 - Tekstualna Diskografija
Povecaj Tekst Smanji Tekst

  1. Dobro Došli na Radio Šumadinac forum.

    Trenutno pregledate forum naše zajednice kao gost, što vam daje ograničen pristup većini diskusija. Registacijom koja je besplatna dobijate mogućnost da postavljate teme, privatno komunicirate sa drugim članovima (PP), odgovarate na ankete, uploadujete, i pristup mnogim drugim posebnim delovima. Registracija je brza, jednostavna i apsolutno besplatna i zato Vas molimo, pridružite našoj zajednici danas!!

    Ukoliko imate bilo kakvih problema sa procesom registracije ili vašim nalogom za prijavljivanje, kontaktirajte nas.
+ Odgovor Na Temu + Kreiraj Novu Temu
Prikaz rezultata 1 do 1 od 1
  1. #1
     OFF 
    VIP
    Poeni: 406,386, Nivo: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.9%
    Dostignuća:
    OverdriveTagger First Class50000 Experience PointsSocialVeteran
    Nagrade:
    Posting Award
    Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna's Avatar
    Država
    Norway
    Registrovan
    Dec 2011
    Pol
    Zensko
    Zadnji Put Online : @
    Lokacija
    negde iznad zvezda
    Postovi
    59,575

    srce Oktobar 1864 - Tekstualna Diskografija

    1987 Nadji me

    Oktobar 1864 - Nadji Me
    Oktobar 1864 - Carte Blanche
    Oktobar 1864 - Jutro
    Oktobar 1864 - Grad
    Oktobar 1864 - Pomisli
    Oktobar 1864 - Muzika Noci
    Oktobar 1864 - Kise
    Oktobar 1864 - Glasovi
    Oktobar 1864 - Senke


    Igra Bojana 1988

    01. Oktobar 1864 - Sam
    02. Oktobar 1864 - Pratis Trag
    03. Oktobar 1864 - Senke II
    04. Oktobar 1864 - Cekam
    05. Oktobar 1864 - Zelim Te
    06. Oktobar 1864 - Prolazi Dan
    07. Oktobar 1864 - Tvoj Dah
    08. Oktobar 1864 - Ovde Ili Bilo Gde


    1989 - Crni ples

    01. Crni ples
    02. Miris predgradja
    03. Twilight
    04. Denis
    05. E-79
    06. Put
    07. Osecam za tebe
    08. Znam
    09. Patt, Billy And Jess

    1997 - Najbolje

    01. Nadji me
    02. Carte Blanche
    03. Jutro
    04. Muzika noci
    05. Sam
    06. Pratis trag
    07. Zelim te
    08. Senke 2
    09. Crni ples
    10. Miris predgradja
    11. Denis
    12. E - 79
    Last edited by maja11; 14.06.2020 at 10:10.
    Kad zaćutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobedio, to znači da više nisi vredan mog vremena.

    [Samo registrovani clanovi mogu videti ovaj sadrzaj. ] DJ. Vesna®
    Odgovor Sa Citatom Odgovor Sa Citatom

  2.    Linkovi Sponzora

    Raznovrsno Forum

Informacija Teme

Users Browsing this Thread

Trenutno 1 korisnika pregleda ovu temu. (0 članova i 1 gosta)

     

Slične Teme

  1. Oktobar 1864 - Diskografija
    By Zile1991 in forum Diskografije Zabavne Muzike
    Odgovori: 6
    Zadnji Post: 14.06.2020, 09:13
  2. Vuk Stefanovic Karadzic 1787 - 1864
    By Vesna in forum Knjizevnost
    Odgovori: 8
    Zadnji Post: 07.11.2014, 11:38
  3. Ac/Dc - Tekstualna Diskografija
    By Vesna in forum Tekstualne Diskografije Strane Muzike
    Odgovori: 9
    Zadnji Post: 15.04.2013, 07:52
  4. Oktobar 1864 - Tekstovi Pesama
    By Vesna in forum Tekstovi Pesama Zabavne Muzike
    Odgovori: 24
    Zadnji Post: 20.12.2012, 07:16
  5. Boa - Tekstualna Diskografija
    By Vesna in forum Tekstualne Diskografije Zabavne Muzike
    Odgovori: 2
    Zadnji Post: 20.01.2012, 17:03

Članovi koji su pročitali ovu temu : 1

Nemate dozvolu da vidite spisak imena.

Tagovi za ovu Temu

Pravila Postanja

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts


O Nama

    Narodni radio, melem za uši ko ne sluša može da ga nađe na www.radiosumadinac.org

Preporučeni Linkovi

Pratite nas na

Twitter Facebook youtube Flickr DavianArt Dribbble RSS Feed



RSS RSS 2.0 XML MAP HTML
Loading...
Svaki korisnik ovog sajta odgovoran je za sadržaj poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za njihov sadržaj. Postavljanjem vaše poruke ili vašeg autorskog dela saglasni ste da ovaj sajt postaje distributer vašeg dela i odričete se mogućnosti njegovog povlačenja ili brisanja bez saglasnosti uprave sajta. Distribucija sadržaja sa ovog sajta je dozvoljena samo u nekomercijalne svrhe, uz obaveznu napomenu da je sadržaj preuzet sa ovog sajta i uz obavezno navođenje adrese RadioSumadinac.org. Kako je sajt ovih dimenzija nemoguće u potpunosti kontrolisati, ukoliko primetite materijal nad kojim Vi ili neko drugi već ima autorska prava, odmah nam se obratite i materijal će biti uklonjen. Za sve ostale vidove distribucije obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od vlasnika Sajta


Optimizovano za rezoluciju: 1920x1080 :: Opera :: Firefox :: Chrome