Zdravo Gost, ako čitate ovo, to znači da niste registrovani. Kliknite ovde da se registrujete u nekoliko jednostavnih koraka, uživaćete u svim odlikama našeg Foruma. Imajte na umu da su zabranjeni nepristojni ili besmisleni nikovi (bez brojeva ili slova nasumice).
Beba Selimovic - Tekstualna Diskografija
Povecaj Tekst Smanji Tekst

  1. Dobro Došli na Radio Šumadinac forum.

    Trenutno pregledate forum naše zajednice kao gost, što vam daje ograničen pristup većini diskusija. Registacijom koja je besplatna dobijate mogućnost da postavljate teme, privatno komunicirate sa drugim članovima (PP), odgovarate na ankete, uploadujete, i pristup mnogim drugim posebnim delovima. Registracija je brza, jednostavna i apsolutno besplatna i zato Vas molimo, pridružite našoj zajednici danas!!

    Ukoliko imate bilo kakvih problema sa procesom registracije ili vašim nalogom za prijavljivanje, kontaktirajte nas.
+ Odgovor Na Temu + Kreiraj Novu Temu
Prikaz rezultata 1 do 3 od 3
  1. #1
     OFF 
    Administrator
    Poeni: 33,800, Nivo: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 9.0%
    Dostignuća:
    Tagger First ClassOverdriveVeteran25000 Experience Points
    Rada is a name known to all Rada is a name known to all Rada is a name known to all Rada is a name known to all Rada is a name known to all Rada is a name known to all Rada's Avatar
    Država
    Germany
    Registrovan
    Dec 2013
    Pol
    Zensko
    Zadnji Put Online : Danas @ 14:00
    Postovi
    3,524

    Uobičajeno Beba Selimovic - Tekstualna Diskografija

    Beba Selimovic - Tekstualna Diskografija


    Beba Selimovic - 1961 - Danju slusam pjesme tuzne - Jugoton SY 1074

    Beba Selimovic - Danju slusam pjesme tuzne
    Beba Selimovic - Proljece se budi


    Beba Selimovic - 1962 - Put putuje Latif-aga

    ...

    Beba Selimovic - 1962 - Kisa pada trava raste - Diskos ‎– EDK-5007

    ...

    Beba Selimovic - 1962 - Po mojoj basti zumbuli cvjetaju (Reizdanje iz 1958)
    Jugoton SY 1075


    Beba Selimovic - Po mojoj bastici zunbuli cvetaju
    Beba Selimovic - Bol boluje mlado momce


    Beba Selimovic - 1964 - Tugo moja - 26.09.1964, ans.Jovice Petkovica, Jugoton EPY 3357

    Beba Selimovic - Tugo Moja
    Beba Selimovic - Dani dugi k'o godina
    Beba Selimovic - Jorgovane cvijece plavo
    Beba Selimovic - U avliji


    Beba Selimovic - 1965 - Tiho teci, vodo Moscanice - Melodije Ilidze '65

    Beba Selimovic 1965 - Tiho teci vodo Moscanice


    Beba Selimovic - 1966 - Kraj potoka, bistre vode - 28.09.1966, Jugoton EPY 3564

    Beba Selimovic - Noc je pusta
    Beba Selimovic - Kraj potoka bistre vode
    Beba Selimovic - Mene moja zakjinjala majka
    Beba Selimovic(Hamdija Salkovic) - Kacino kolo


    Beba Selimovic - 1966 - Ilidza '66

    Zora Dubljevic - Oh, da ti je samo znati
    Aleksandar Dejanovic- Imao sam devojcicu
    Beba Selimovic - Sabah zora


    Beba Selimovic - 1966 - Kazi majci Bibo, kceri mila (Ilidza '66) - 13/16.07.1966, RTB EP 12006

    Beba Selimovic - Kazi majci Bibo kceri mila
    Safet Isovic - Po zvijezdanom nebu mjesec krece
    Zaim Imamovic - Oj, Ilidzo
    Zehra Deovic - Sa istoka sunce milo


    Beba Selimovic - 1967 - Prolaze dani (Ilidza '67) - 11.07.1967, Jugoton EPY 3846


    Beba Selimovic - Prolaze dani
    Nedzad Salkovic - Rastanak
    Salem Trebo - Na ledini kraj potoka
    Zora Dubljevic - Stalno sanjam tvoje oci


    Beba Selimovic - 1968 - Vrati mi se ljubavi (Pesme sa Ilidze) - 10.07.1968, orkestri Serbo-Petkovic, Jugoton EPY 4080

    Beba Selimovic - Ah, ljubav, ljubav
    Beba Selimovic - Vrati mi se ljubavi
    Beba Selimovic - Prolaze dani
    Beba Selimovic - Dovidjenja


    Beba Selimovic - 1969 - Mene moja majka gleda sa cardaka - 14.02.1969, ansambli Petkovic-Serbo, Jugoton EPY 4145

    Beba Selimovic - Mene moja majka gleda sa cardaka
    Beba Selimovic - Mene mati ruzi
    Beba Selimovic - Dodji mi, proljecu mladosti
    Beba Selimovic - Oj, proljece mirisno
    "Svak je rođen da po jednom umre,
    čast i bruka žive doveka."
    Odgovor Sa Citatom Odgovor Sa Citatom

  2.    Linkovi Sponzora

    Raznovrsno Forum

  3. #2
     OFF 
    Administrator
    Poeni: 33,800, Nivo: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 9.0%
    Dostignuća:
    Tagger First ClassOverdriveVeteran25000 Experience Points
    Rada is a name known to all Rada is a name known to all Rada is a name known to all Rada is a name known to all Rada is a name known to all Rada is a name known to all Rada's Avatar
    Država
    Germany
    Registrovan
    Dec 2013
    Pol
    Zensko
    Zadnji Put Online : Danas @ 14:00
    Postovi
    3,524

    Uobičajeno Odg: Beba Selimovic - Tekstualna Diskografija

    Beba Selimovic - 1970 - O, cuti, cuti, srce moje (Ilidza '70) - 14.07.1970, ans.Jovice Petkovica, Jugoton SY 1640

    Beba Selimovic - Dodji makar jedan dan
    Beba Selimovic - O cuti, cuti srce moje


    Beba Selimovic - 1970 - Na zemlji se jednom dise (BG Sabor '70) - 15.10.1970, ansambli Stepic-Jasarevic, Jugoton SY 1672

    Beba Selimovic - Tecite suze
    Beba Selimovic - Na zemlji se jednom dise


    Beba Selimovic - 1971 - Placem ja, placi ti - 10.06.1971, ans.Ace Stepica, Jugoton SY-11809

    Beba Selimovic - Placem ja, placi ti
    Beba Selimovic - Uspomeno, uspomeno


    Beba Selimovic - 1972 - Oprosti, oprosti - 06.04.1972, ans. Z. Josipovica-Skule, Jugoton SY-22007

    Beba Selimovic - Oprosti, oprosti
    Beba Selimovic - Ostani, ostani


    Beba Selimovic - 1972 - Ostaje jos jedan dug

    Beba Selimovic - Sto godina
    Beba Selimovic - Ostaje jos jedan dug.


    Beba Selimovic - 1972 - U srcu mome zivis ti - NO RTB, vok. ans. Miodraga Jasarevica i ans. Zarka Josipovica-Skule, Jugoton SY-22010

    Beba Selimovic - Ja lutam
    Beba Selimovic - U srcu mome samo zivis ti


    Beba Selimovic - 1973 - Zbogom - 31.07.1973, NO RT Sarajevo, Jugoton SY-22401

    Beba Selimovic - Zbogom
    Beba Selimovic - Dosta je bilo suza


    Beba Selimovic - 1974 - Pruzi mi ruke - 29.06.1974, ans. Zarka Josipovica-Skule, Jugoton SY-22686

    Beba Selimovic - Kako srcu svom da kazem
    Beba Selimovic - Pruzi mi ruke grli me


    Beba Selimovic - 1975 - Samo ti - 23.06.1975, ans. Ace Stepica, Jugoton SY-22889i

    Beba Selimovic - Samo ti
    Beba Selimovic - Kad bih znala


    Beba Selimovic - 1975 - Za kim tvoje srce place - 25.01.1975

    Beba Selimovic - Za kim tvoje srce place
    Beba Selimovic - Zbog tebe ljubavi


    Beba Selimovic - 1977 - Tuzno je nebo ljubavi - 14.10.1977, NO Ratomira Petkovica, Jugoton SY-23296

    Beba Selimovic - Tuzno je nebo ljubavi
    Beba Selimovic - Mozda cemo sada voljeti se vise


    Beba Selimovic - 1978 - Svu noc sam te cekala - 31.03.1978, NO Ratomira Petkovica, JUgoton SY-23377

    Beba Selimovic - Svu noc sam te cekala
    Beba Selimovic - Jos me jednom poljubi


    Beba Selimovic - 1979 - Voljeni, ljubljeni - NO Beograd Disk i Dragan Knezevic, Beograd disk SBK-0502

    Beba Selimovic - Voljeni, ljubljeni
    Beba Selimovic - Jos nije kasno za pravu ljubav
    "Svak je rođen da po jednom umre,
    čast i bruka žive doveka."
    Odgovor Sa Citatom Odgovor Sa Citatom

  4. #3
     OFF 
    Administrator
    Poeni: 33,800, Nivo: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 9.0%
    Dostignuća:
    Tagger First ClassOverdriveVeteran25000 Experience Points
    Rada is a name known to all Rada is a name known to all Rada is a name known to all Rada is a name known to all Rada is a name known to all Rada is a name known to all Rada's Avatar
    Država
    Germany
    Registrovan
    Dec 2013
    Pol
    Zensko
    Zadnji Put Online : Danas @ 14:00
    Postovi
    3,524

    Uobičajeno Odg: Beba Selimovic - Tekstualna Diskografija

    Beba Selimovic - 1979 - Od sevdaha goreg jada nema - 17.05.1979, NO RTSarajevo, Jugoton LSY-63084


    Beba Selimovic - Sinje more i tvoje dubine
    Beba Selimovic - Vezak vezla Adem kada
    Beba Selimovic - Star se Curcic pomamio
    Beba Selimovic - Kraj potoka bistre vode
    Beba Selimovic - Moj pendzeru
    Beba Selimovic - Kolika je u Prijedoru carsija.mp3
    Beba Selimovic - Poletjela dva goluba
    Beba Selimovic - Konja kuje brate Sulejmane
    Beba Selimovic - Od danas te dragi vise ljubit' necu
    Beba Selimovic - Cempres viti, cempres ponositi
    Beba Selimovic -Asikuje Adem Aga
    Beba Selimovic - Kaharli sam, vecerala nisam


    Beba Selimovic - 1981 - Sve behara i sve cvjeta - 21.04.1981, ans.Zorana Pejkovica, RTV Ljubljana, LD 0654

    Beba Selimovic- Mene moja majka gleda sa cardaka
    Beba Selimovic- Sve behara i sve cvjeta
    Beba Selimovic- Placem ja, places ti
    Beba Selimovic- U srcu mome zivis ti
    Beba Selimovic- Ah, moj Aljo, crne oci
    Beba Selimovic- Cudila se aman ja
    Beba Selimovic- Ja prosetah carsijom
    Beba Selimovic- Ne asikuj, Mujo
    Beba Selimovic- Srdo moja
    Beba Selimovic- Crven fesic, nano
    Beba Selimovic- Sinoc ja i moja kona


    Beba Selimovic - 1984 - U srcu mome zivis samo ti -LP MC CD kompilacija, LP Jugoton LSY-61870, Jugoton CAY 1466

    Beba Selimovic - O cuti, cuti, srce moje
    Beba Selimovic - Kako srcu svom da kazem
    Beba Selimovic - U srcu mome zivis samo ti
    Beba Selimovic - Sa tugom prolaze dani
    Beba Selimovic - Samo ti
    Beba Selimovic - Tuzno je nebo ljubavi
    Beba Selimovic - Placem ja, placi ti
    Beba Selimovic - Oprosti, oprosti
    Beba Selimovic - Ostaje jos jedan dug
    Beba Selimovic - Pruzi mi ruke
    Beba Selimovic - Kad bih znala
    Beba Selimovic - Tecite suze


    Beba Selimovic - 1988 - Gorom jezde kiceni svatovi - LP i MC-kompilacija, 13.07.1988, orkestri Alajbegovic - Petkovic, Jugoton LSY-62318, MC CAY-2156

    Beba Selimovic - Vrati mi se ljubavi
    Beba selimovic - Djevojka sokolu zulum ucinila
    Beba Selimovic - Gorom jezde kiceni svatovi
    Beba Selimovic - Ja bolujem mlada od sevdaha
    Beba Selimovic - Kraj Vrbasa sjedi momce
    Beba Selimovic - Mene moja zaklinjala majka
    Beba Selimovic - Mozda cemo sada voljeti se vise
    Beba Selimovic - Noc je pusta
    Beba Selimovic - Po mojoj basci zumbuli cvetaju
    Beba Selimovic - S one strane Plive
    Beba Selimovic - Svu noc sam te cekala
    Beba Selimovic - U avliji


    Beba Selimovic - 2007 - Mene moja majka gleda sa cardaka - CD reizdanje Lp iz 1971, ans.J.Petkovic i Serbo, Croatia records CD 0314

    Beba Selimovic - Mene moja majka gleda sa cardaka
    Beba Selimovic - Ah ljubav,ljubav
    Beba Selimovic - O cuti,cuti srce moje
    Beba Selimovic - Placem ja,places ti
    Beba Selimovic - Dugi dani
    Beba Selimovic - U proljece mirisno
    Beba Selimovic - Prolaze dani
    Beba Selimovic - Mene moja zaklinjala majka
    Beba Selimovic - Tugo moja
    Beba Selimovic - Tecite,suze
    Beba Selimovic - Dodji mi,dodji proljecu mladosti
    Beba Selimovic - Uspomeno,uspomeno


    Beba Selimovic - 2009 - S` one strane Plive - Antoligija Bosanskog sevdaha 1, Cd kompilacija, Croatia Records – CD 5819875

    ...


    Beba Selimovic - 2009 - Djevojka sokolu zulum ucinila - Antologija Bosanskog sevdaha 2, Cd kompilacija, Croatia Records – CD 5822448


    ...

    Beba Selimovic - 2010 - Kraj potoka bistre vode - Antologija Bosanskog sevdaha 3, Cd kompilacija, Croatia Records – CD 5894223


    ...

    Beba Selimovic - 2010 - U srcu mome zivis samo ti - Antologija Bosanskog sevdaha 4, Cd kompilacija, Croatia Records – CD 5894230


    ...

    Beba Selimovic - 2010 - Asikuje Adem-aga - Antologija Bosanskog sevdaha 5, Cd kompilacija, Croatia Records – CD 5998563


    ...

    Beba Selimovic - 2010 - Mene moja zaklinjala majka - Antologija Bosanskog sevdaha 6, Cd kompilacija, Croatia Records – CD 5998570


    ...

    Beba Selimovic - 2010 - Mene moja zaklinjala majka - Sevdah 1, Cd kompilacija, Extra Music ‎– EXCD 1001

    ...

    Beba Selimovic - 2010 - Cempres viti - Sevdah 2, Cd kompilacija, Extra Music ‎– EXCD 1002


    ...

    Beba Selimovic - 2012 - Kompilacija - Folk zvijezde zauvijek, Cd kompilacija, Croatia records 2CD, 5999690


    ...

    Beba Selimovic - 19xy - Oj Jagodo, imas li jarana - Music of Yugoslavia - Bosnia, Monitor MFS 412


    ...
    "Svak je rođen da po jednom umre,
    čast i bruka žive doveka."
    Odgovor Sa Citatom Odgovor Sa Citatom

Informacija Teme

Users Browsing this Thread

Trenutno 1 korisnika pregleda ovu temu. (0 članova i 1 gosta)

     

Slične Teme

  1. Beba Selimovic - Diskografija
    By djormis in forum Diskografije Narodne Muzike
    Odgovori: 65
    Zadnji Post: 21.09.2019, 17:39
  2. Beba Selimovic - Tekstovi Pesama
    By Rada in forum Tekstovi Pesama Narodne Muzike
    Odgovori: 21
    Zadnji Post: 01.09.2014, 21:20
  3. Beba Vasic - Tekstualna Diskografija
    By Vesna in forum Tekstualne Diskografije Narodne Muzike
    Odgovori: 1
    Zadnji Post: 24.01.2014, 23:35
  4. Beba Mihaljevic - Tekstualna Diskografija
    By Vesna in forum Tekstualne Diskografije Narodne Muzike
    Odgovori: 1
    Zadnji Post: 28.03.2013, 10:35
  5. Beba Tosic - Tekstualna Diskografija
    By Vesna in forum Tekstualne Diskografije Narodne Muzike
    Odgovori: 2
    Zadnji Post: 12.11.2012, 07:50

Članovi koji su pročitali ovu temu : 1

Nemate dozvolu da vidite spisak imena.

Tagovi za ovu Temu

Pravila Postanja

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts


O Nama

    Narodni radio, melem za uši ko ne sluša može da ga nađe na www.radiosumadinac.org

Preporučeni Linkovi

Pratite nas na

Twitter Facebook youtube Flickr DavianArt Dribbble RSS Feed



RSS RSS 2.0 XML MAP HTML
Loading...
Svaki korisnik ovog sajta odgovoran je za sadržaj poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za njihov sadržaj. Postavljanjem vaše poruke ili vašeg autorskog dela saglasni ste da ovaj sajt postaje distributer vašeg dela i odričete se mogućnosti njegovog povlačenja ili brisanja bez saglasnosti uprave sajta. Distribucija sadržaja sa ovog sajta je dozvoljena samo u nekomercijalne svrhe, uz obaveznu napomenu da je sadržaj preuzet sa ovog sajta i uz obavezno navođenje adrese RadioSumadinac.org. Kako je sajt ovih dimenzija nemoguće u potpunosti kontrolisati, ukoliko primetite materijal nad kojim Vi ili neko drugi već ima autorska prava, odmah nam se obratite i materijal će biti uklonjen. Za sve ostale vidove distribucije obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od vlasnika Sajta


Optimizovano za rezoluciju: 1920x1080 :: Opera :: Firefox :: Chrome