Zdravo Gost, ako čitate ovo, to znači da niste registrovani. Kliknite ovde da se registrujete u nekoliko jednostavnih koraka, uživaćete u svim odlikama našeg Foruma. Imajte na umu da su zabranjeni nepristojni ili besmisleni nikovi (bez brojeva ili slova nasumice).
Muhamed Mujkanovic - Tekstualna Diskografija
Povecaj Tekst Smanji Tekst

  1. Dobro Došli na Radio Šumadinac forum.

    Trenutno pregledate forum naše zajednice kao gost, što vam daje ograničen pristup većini diskusija. Registacijom koja je besplatna dobijate mogućnost da postavljate teme, privatno komunicirate sa drugim članovima (PP), odgovarate na ankete, uploadujete, i pristup mnogim drugim posebnim delovima. Registracija je brza, jednostavna i apsolutno besplatna i zato Vas molimo, pridružite našoj zajednici danas!!

    Ukoliko imate bilo kakvih problema sa procesom registracije ili vašim nalogom za prijavljivanje, kontaktirajte nas.
+ Odgovor Na Temu + Kreiraj Novu Temu
Prikaz rezultata 1 do 5 od 5
  1. #1
     OFF 
    VIP
    Poeni: 406,386, Nivo: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.9%
    Dostignuća:
    OverdriveTagger First Class50000 Experience PointsSocialVeteran
    Nagrade:
    Posting Award
    Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna's Avatar
    Država
    Norway
    Registrovan
    Dec 2011
    Pol
    Zensko
    Zadnji Put Online : @
    Lokacija
    negde iznad zvezda
    Postovi
    59,582

    srce Muhamed Mujkanovic - Tekstualna Diskografija

    Singlice;


    Muhamed Mujkanovic - 1969-1 - Tuzne Su Oci

    01. Muhamed Mujkanovic - Tuzne Su Oci
    02. Muhamed Mujkanovic - Tebi Ljubavi
    03. Muhamed Mujkanovic - Svoju Ljubav Nocas Cu Joj Dati
    04. Muhamed Mujkanovic - Nema Dana


    Muhamed Mujkanovic - 1969-2 - Ti Si Jedina Utjeha

    01. Muhamed Mujkanovic - Ti Si Jedina Utjeha
    02. Muhamed Mujkanovic - Proklet Da Je Zivot Cijeli



    Muhamed Mujkanovic - 1969-3 - Zasto Si Tuzna, Ljubavi Moja
    Sokobanja '69, Beograd disk SBK 005


    01. Muhamed Mujkanovic - Zasto Si Tuzna, Ljubavi Moja
    02. Muhamed Mujkanovic - Tebe Cekam Svake Noci


    Muhamed Mujkanovic - 1970-1 - Reci Zbogom

    01. Muhamed Mujkanovic - Reci Zbogom (Ilidza)
    02. Muhamed Mujkanovic - Idem Kuci Pjevajuci (Ilidza)


    Muhamed Mujkanovic - 1970-2 - Sama Si Tako Htjela

    01. Muhamed Mujkanovic - Sama Si Tako Htjela
    02. Muhamed Mujkanovic - Kako Si Mogla Nevjerna Biti
    Kad zaćutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobedio, to znači da više nisi vredan mog vremena.

    [Samo registrovani clanovi mogu videti ovaj sadrzaj. ] DJ. Vesna®
    Odgovor Sa Citatom Odgovor Sa Citatom

  2. Ko se zahvalio:

    flokes (11.12.2018)

       Linkovi Sponzora

    Raznovrsno Forum

  3. #2
     OFF 
    VIP
    Poeni: 406,386, Nivo: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.9%
    Dostignuća:
    OverdriveTagger First Class50000 Experience PointsSocialVeteran
    Nagrade:
    Posting Award
    Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna's Avatar
    Država
    Norway
    Registrovan
    Dec 2011
    Pol
    Zensko
    Zadnji Put Online : @
    Lokacija
    negde iznad zvezda
    Postovi
    59,582

    Uobičajeno Odg: Muhamed Mujkanovic - Tekstualna Diskografija

    Muhamed Mujkanovic - 1971 - Ciganine, Sviraj Mi

    01. Muhamed Mujkanovic - Cigane, Sviraj Mi (Ilidza)
    02. Muhamed Mujkanovic - Suvise Je Zivot Kratak


    Muhamed Mujkanovic - 1972-1 - Umrla Je Ona

    01. Muhamed Mujkanovic - Umrla Je Ona
    02. Muhamed Mujkanovic - Ja Neznam Sta Ce Sutra Biti


    Muhamed Mujkanovic - 1972-2 - Zasto Nocas Pijes

    01. Muhamed Mujkanovic - Zasto Nocas Pijes
    02. Muhamed Mujkanovic - Proslavimo Sina Mi


    Muhamed Mujkanovic - 1972-3 - Ne Kuni Me, Dijete Milo

    01. Muhamed Mujkanovic - Nekuni Me Dijete Milo
    02. Muhamed Mujkanovic - Ljubav Je Bogatstvo Najvece


    Muhamed Mujkanovic - 1973-1 - Grli Me, Ljubi Me

    01. Muhamed Mujkanovic - Grli Me Ljubi Me
    02. Muhamed Mujkanovic - Sve Je Isto U Mom Kraju
    Kad zaćutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobedio, to znači da više nisi vredan mog vremena.

    [Samo registrovani clanovi mogu videti ovaj sadrzaj. ] DJ. Vesna®
    Odgovor Sa Citatom Odgovor Sa Citatom

  4. #3
     OFF 
    VIP
    Poeni: 406,386, Nivo: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.9%
    Dostignuća:
    OverdriveTagger First Class50000 Experience PointsSocialVeteran
    Nagrade:
    Posting Award
    Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna's Avatar
    Država
    Norway
    Registrovan
    Dec 2011
    Pol
    Zensko
    Zadnji Put Online : @
    Lokacija
    negde iznad zvezda
    Postovi
    59,582

    Uobičajeno Odg: Muhamed Mujkanovic - Tekstualna Diskografija

    Muhamed Mujkanovic - 1973-2 - Zracak Nade Ja U Trepci Trazim

    01. Muhamed Mujkanovic - Zracak Nade Ja u Trepci Trazim
    02. Muhamed Mujkanovic - Posla Sreca Da Se Gubi


    Muhamed Mujkanovic - 1974 - Tudja Si Zena Bila

    01. Muhamed Mujkanovic - Tudja Si Zena Bila
    02. Muhamed Mujkanovic - Cekam Te, Volim Te


    Muhamed Mujkanovic - 1975-1 - Lazljivica

    01. Muhamed Mujkanovic - Lazljivica
    02. Muhamed Mujkanovic - Kupuj Majko Veo Bjeli


    Muhamed Mujkanovic - 1975-2 - Pustite Me Da Je Sanjam

    01. Muhamed Mujkanovic - Pustite Me Da Je Sanjam
    02. Muhamed Mujkanovic - Vracam Se Domu Svom


    Muhamed Mujkanovic - 1975-3 - Mita Stari

    01. Muhamed Mujkanovic - Mita Stari (Ilidza)
    02. Muhamed Mujkanovic - Pjesma Cvjeta, Pesma Zivi
    Kad zaćutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobedio, to znači da više nisi vredan mog vremena.

    [Samo registrovani clanovi mogu videti ovaj sadrzaj. ] DJ. Vesna®
    Odgovor Sa Citatom Odgovor Sa Citatom

  5. #4
     OFF 
    VIP
    Poeni: 406,386, Nivo: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.9%
    Dostignuća:
    OverdriveTagger First Class50000 Experience PointsSocialVeteran
    Nagrade:
    Posting Award
    Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna's Avatar
    Država
    Norway
    Registrovan
    Dec 2011
    Pol
    Zensko
    Zadnji Put Online : @
    Lokacija
    negde iznad zvezda
    Postovi
    59,582

    Uobičajeno Odg: Muhamed Mujkanovic - Tekstualna Diskografija

    Muhamed Mujkanovic - 1976-1 - Najljepsa bulka

    01. Muhamed Mujkanovic - Najljepsa Si Bulka Bila (Ilidza)
    02. Muhamed Mujkanovic - Bojana


    Muhamed Mujkanovic - 1976-2 - Zaboravi prvu ljubav

    01. Muhamed Mujkanovic - Zaboravi Prvu Ljubav
    02. Muhamed Mujkanovic - Pjesmo, Ljubavi Moja


    Muhamed Mujkanovic - 1977 - Sokolova Ljubav

    01. Muhamed Mujkanovic - Sokolova Ljubav
    02. Muhamed Mujkanovic - Ah Te Oci, Ah Te Usne


    Muhamed Mujkanovic - 1979 - Hej Sviraci

    01. Muhamed Mujkanovic - Hej Sviraci
    02. Muhamed Mujkanovic - Daj Mi Ljubav


    Kad zaćutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobedio, to znači da više nisi vredan mog vremena.

    [Samo registrovani clanovi mogu videti ovaj sadrzaj. ] DJ. Vesna®
    Odgovor Sa Citatom Odgovor Sa Citatom

  6. Ko se zahvalio:

    flokes (11.12.2018)

  7. #5
     OFF 
    VIP
    Poeni: 406,386, Nivo: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.9%
    Dostignuća:
    OverdriveTagger First Class50000 Experience PointsSocialVeteran
    Nagrade:
    Posting Award
    Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna has a reputation beyond repute Vesna's Avatar
    Država
    Norway
    Registrovan
    Dec 2011
    Pol
    Zensko
    Zadnji Put Online : @
    Lokacija
    negde iznad zvezda
    Postovi
    59,582

    srce Odg: Muhamed Mujkanovic - Tekstualna Diskografija

    Albumi;


    Muhamed Mujkanovic - 1983 - Emina

    01. Muhamed Mujkanovic - Emina
    02. Muhamed Mujkanovic - Jedna zena, jedna sreca
    03. Muhamed Mujkanovic - Butum Tuzla
    04. Muhamed Mujkanovic - Magdalena
    05. Muhamed Mujkanovic - Jednoj crnoj zeni
    06. Muhamed Mujkanovic - Slatka li je kukuruzna pur-pur-pura
    07. Muhamed Mujkanovic - Ti vise nisi moja
    08. Muhamed Mujkanovic - Ti si sunce moje
    09. Muhamed Mujkanovic - Nocas vise nisi lijepa
    10. Muhamed Mujkanovic - Idemo kroz zivot


    Muhamed Mujkanovic - 2000 - Ne Placimo Niz Ulice Grada


    01. Muhamed Mujkanovic - Ne Placimo Niz Ulice Grada
    02. Muhamed Mujkanovic - Vino Pisati Ne Zna
    03. Muhamed Mujkanovic - Poslije Tebe Ne Vjerujem Vise
    04. Muhamed Mujkanovic - Odkad Ode Ti Od Mene
    05. Muhamed Mujkanovic - Ne Prilazi Mome Stolu
    06. Muhamed Mujkanovic - Godine Su Ostavile Traga
    07. Muhamed Mujkanovic - Zalicu Je U Rakiji
    08. Muhamed Mujkanovic - Bili Smo Skupa Jednu Noc
    09. Muhamed Mujkanovic - Poljubi Me
    10. Muhamed Mujkanovic - Emina
    11. Muhamed Mujkanovic - Moj Sevdahu
    12. Muhamed Mujkanovic - Samo Tebe Ljubim
    13. Muhamed Mujkanovic - Dal Je Tuzla Gdje Je Nekad Bila
    14. Muhamed Mujkanovic - Prijatelji Moji
    15. Muhamed Mujkanovic - Mita Stari


    Muhamed Mujkanovic - 2009 - Pjesma, Radost, Suze, Tuga

    Muhamed Mujkanovic - 01 - Jasmina
    Muhamed Mujkanovic - 02 - Pamtim
    Muhamed Mujkanovic - 03 - Povedi Me U Raj
    Muhamed Mujkanovic - 04 - Ja nisam star
    Muhamed Mujkanovic - 05 - Suzana
    Muhamed Mujkanovic - 06 - Selam ces mi Emini
    Muhamed Mujkanovic - 07 - Violina
    Muhamed Mujkanovic - 08 - Ostavite nocas Mene
    Muhamed Mujkanovic - 09 - Nema te pa nema
    Muhamed Mujkanovic - 10 - Pijanac
    Muhamed Mujkanovic - 11 - Bili smo skupa jednu noc - bonus
    Muhamed Mujkanovic - 12 - Emina, u majke jedina - bonus
    Muhamed Mujkanovic - 13 - Godine su ostavile traga - bonus
    Muhamed Mujkanovic - 14 - Ne placimo niz ulice grada - bonus
    Muhamed Mujkanovic - 15 - Ne prilazi mome stolu - bonus
    Kad zaćutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobedio, to znači da više nisi vredan mog vremena.

    [Samo registrovani clanovi mogu videti ovaj sadrzaj. ] DJ. Vesna®
    Odgovor Sa Citatom Odgovor Sa Citatom

Informacija Teme

Users Browsing this Thread

Trenutno 1 korisnika pregleda ovu temu. (0 članova i 1 gosta)

     

Slične Teme

  1. Muhamed Sofic - Diskografija
    By Susanj in forum Diskografije Narodne Muzike
    Odgovori: 5
    Zadnji Post: 09.04.2020, 10:52
  2. Muhamed Mujkanovic - Diskografija
    By Susanj in forum Diskografije Narodne Muzike
    Odgovori: 22
    Zadnji Post: 27.07.2019, 11:06
  3. Muhamed Sofic - Tekstualna Diskografija
    By Vesna in forum Tekstualne Diskografije Narodne Muzike
    Odgovori: 1
    Zadnji Post: 13.10.2014, 17:31
  4. Muhamed Sofic - Tekstualna Diskografija
    By Vesna in forum Tekstualne Diskografije Narodne Muzike
    Odgovori: 1
    Zadnji Post: 09.08.2013, 21:44
  5. Muhamed Gredelj Muki - Tekstualna Diskografija
    By Vesna in forum Tekstualne Diskografije Narodne Muzike
    Odgovori: 2
    Zadnji Post: 10.05.2013, 05:53

Članovi koji su pročitali ovu temu : 0

Nemate dozvolu da vidite spisak imena.

Tagovi za ovu Temu

Pravila Postanja

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts


O Nama

    Narodni radio, melem za uši ko ne sluša može da ga nađe na www.radiosumadinac.org

Preporučeni Linkovi

Pratite nas na

Twitter Facebook youtube Flickr DavianArt Dribbble RSS Feed



RSS RSS 2.0 XML MAP HTML
Loading...
Svaki korisnik ovog sajta odgovoran je za sadržaj poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za njihov sadržaj. Postavljanjem vaše poruke ili vašeg autorskog dela saglasni ste da ovaj sajt postaje distributer vašeg dela i odričete se mogućnosti njegovog povlačenja ili brisanja bez saglasnosti uprave sajta. Distribucija sadržaja sa ovog sajta je dozvoljena samo u nekomercijalne svrhe, uz obaveznu napomenu da je sadržaj preuzet sa ovog sajta i uz obavezno navođenje adrese RadioSumadinac.org. Kako je sajt ovih dimenzija nemoguće u potpunosti kontrolisati, ukoliko primetite materijal nad kojim Vi ili neko drugi već ima autorska prava, odmah nam se obratite i materijal će biti uklonjen. Za sve ostale vidove distribucije obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od vlasnika Sajta


Optimizovano za rezoluciju: 1920x1080 :: Opera :: Firefox :: Chrome