Dado Topic gost na sutrasnjem koncertu "Brkova"



BEOGRAD - Rok muzičar Dado Topić biće specijalni gost turbo-pank-folk bendu "Brkovi" koji će sutra na koncertu u beogradskoj Hali sportova predstaviti nedavno objavljeni album čiji je naziv upravo - "Torzo Dade Topića", najavio je "Long play".

"Jako mi je drago da Dado naziv albuma nije shvatio kao neku sprdnju nego kao izraz poštovanja. Velika nam je čast ugostiti takvog gospodina i legendu naše scene", kaže frontmen "Brkova" Šemso (Shamso 69).

Topić je prvo javno kontaktirao Brkove preko fejsbuka najavivši da će preslušati album, a potom je nedavno hrvatskoj radio stanici "Soundset plavi" izjavio da bi pristao na neki oblik saradnje sa "Brkovima".

Nekadašnji član "Korni" grupe i vođa legendarnog benda "Time" smatra da su "Brkovi" "bend koji ima atraktivne i energične nastupe, i s obzirom na izbor garderobe i način kako prezentiraju muziku da je to jedna pozitivna i kreativna ekipa".

Na koncertu će još nastupiti o i folk-metalci "Pero Defformero", zatim Zoka Bosanac, i reperka Sašja, koja se pojavljuje u novom spotu "Brkova" - "Ovce".

Ulazi se otvaraju u 19.30 sati, u 20.30 časova na scenu izlazi bend "Pero Defformero", sledi nastup Zoke Bosanca od 21.30, dok se "Brkovi" očekuju od 22 sata.

Ulaznica na dan koncerta koštaće 1.000 dinara, a određen broj karata biće od 19 sati i na blagajni Hale sportova.

Tanjug