Belgrade Beer Fest dobitnik priznanja Top Serbian Brands

BEOGRAD - Belgrade Beer Fest dobitnik je prestižnog priznanja "Top Serbian Brands", saopštili su danas organizatori te manifestacije.

"Belgrade Beer Fest se drugu godinu zaredom našao u društvu najboljih u Srbiji, što nama, kao organizatorima, potvrđuje da radimo pravu stvar", rekao je Dejan Grastić iz Beogradske Kulturne Mreže i istakao da je taj festival domaćoj ekonomiji doprinosi sa 10 miliona evra godišnje.

On je izrazio nadu da će ove godine imati rekordan broj posetilaca i samim tim dati još veći doprinos ekonomiji i promociji Srbije.

"Veoma sam srećan što naše napore prepoznaju Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija i Grad Beograd, čija podrška daje značajan doprinos uspešnosti Belgrade Beer Festa", dodao je Grastić

Nagrada "Top Serbian Brands" dodeljena je na osnovu nezavisne i objektivne ankete koju je sproveo časopis "Top Serbian Brands" i portal bestofserbia.rs, a u kojoj je učestvovalo 2.750 punoletnih građana Srbije.

Glavni kriterijumi za izbor su poznatost brenda, vrhunski kvalitet, zadovoljstvo potrošača, odličnost u poslovanju i poslovni rezultati.

Prošlogodisnsji "Belgrade Beer Fest" za šest dana je posetilo više od pola miliona ljudi, a 14. po redu biće održan od 17. do 21. avgusta na Ušću.

Tanjug