Lunarna astrologija



Lunarna astrologija: mlad Mesec u Strelcu najavljuje ljubav i proročanstva

Počinje vreme novih vizija i optimizma... pripremite se!



Mlad Mesec u Strelcu počinje 11. decembra 2015. godine u 11:30 h.

U kvadratu sa Jupiterom u Devici, ali i u trigonu sa Uranom u Ovnu i sekstilu sa Marsom u Vagi. Pred nama su dani kada može biti preterivanja, neodmerenosti, prenaglašenog optimizma kod nekih, a kod drugih nedovoljno optimizma ili dvoumljenja. Izvesno je, da je potrebno uložiti više truda, rada, znanja, da bi Jupiter u Devici u 11. decembra pa do 20. decembra doneo napredak i dobro.

Mnogi će u ovom periodu biti skloni preterivanju u radu ili učenju. Biće preterivanja i u trošenju novca, kao i u kupovini pred praznike. Dolazak praznika donosi povećanu dinamiku, ali i raskalašnost, luksuz, kao i blagorodnost, velikodušnost, plemenitost. Kako je Jupiter u kvadratu sa mladim Mesecom, nekima će ovo doneti pesimizam, nepomirljivost i tvrdokornost, velike planove koje neće moći da ostvare, posebno ako nisu spremni da ulože veći rad i umerenost u troškovima.



Ako sada ulažete u neki projekat, može da dovede do brzih i povoljnih promena. Želja za daljinama, putovanjima, odlazak u predele gde ima sada svetlosti i toplote je prisutna i neke će odvesti na putovanje u periodu do sledećeg mladog Meseca koji će biti za 30 dana. Većina će biti u kontaktu sa osobama koji žive daleko. Inostranstvo, stranci, razmena sa njima i ljubav veoma su mogući u ovom periodu. Neki će pokazati i interesovanje za druge kulture, sredine, strane jezike ili običaje.

Povoljno vreme da započnete sa time je od 12. decembra 2015. godine, drugog dana mladog Meseca i to od 13:30 pa do 16 časova. Tada će Mesec biti u Jarcu u konjukciji sa Merkurom.
lovesensa.rs