17.Again / Ponovo 17 / 2009.DVDRip


[Samo registrovani clanovi mogu videti ovaj sadrzaj. ]


Naslov izvornika 17 Again
Redatelj Burr Steers
Producent Adam Shankman
Jennifer Gibgot
Scenarist Jason Filardi
Glavne uloge Zac Efron
Matthew Perry
Leslie Mann
Thomas Lennon
Sterling Knight
Michelle Trachtenberg
Glazba Rolfe Kent
Snimatelj Tim Suhrstedt
Montaža Padraic McKinley
Distributer New Line Cinema
Godina izdanja 2009.
Trajanje 102 min.
Država Flag of the United States.svg SAD
Jezik engleski
Proračun $20.000.000[1]1989., Michael O'Donnell je bio sportska zvijezda s punom stipendijom. Naizgled je imao sve, ali večer prije utakmice za prvenstvo, njegova djevojka Scarlett ga je obavijestila da je trudna. U tom trenutku je odlučio odbaciti sve i zaprositi je.

Dvadeset godina kasnije, Mikeov život je postao kolotečina. Scarlett se rastala od njega, natjeravši ga da se preseli svom najboljem prijatelju, geeku i milijunašu Nedu Goldu, nezadovoljan je poslom, a djeca Maggie i Alex ne žele ga ni vidjeti. Posjetivši Hayden High School kako bi se podsjetio na život koji je odbacio, susretne misterioznog domara, a po povratku kući, odjednom se transformira u sebe sa 17 godina.

Ned mu posluži kao otac i on se ponovno upisuje u srednju školu, vjerujući kako mu je dana prilika da ponovno preuzme konce života u svoje ruke, "ali da napravi pravu stvar". Međutim, zatim otkrije da njegova kćer hoda s kapetanom košarkaške momčadi Stanom, koji je nasilan prema njegovu sinu. Shvaća kako je njegova prava misija pomoći svojoj djeci pa se sprijatelji s Alexom. Uz Mikeovu (koji se predstavlja kao Mike Gold) pomoć, Alex dobiva mjesto u košarkaškoj momčadi i djevojku koju je želio. Utješi i Maggie nakon što ju je ostavio Stan, koji ju je nagovarao na seks. U međuvremenu, pomaže Scarlett u ukrašavanju njezina vrta, stekavši tako njeno poštovanje.

U međuvremenu, Neda odbija ravnateljica srednje škole Jane Masterson. Iako njegovi prvotni pokušaji udvaranja propadaju, ubrzo se zbliže zbog zajedničke ljubavi prema Gospodaru prstenova. Međutim, kad ju je vodio kući, otkrivaju kako ondje traje razuzdana zabava. Kako bi proslavili Alexov pogodak za pobjedu u košarkaškoj utakmici, "Mark" je priredio pobjedničku zabavu. Kad se Scarlett pojavi u potrazi za Alexom, Mikeovi osjećaji za nju se ponovno bude i on je krene poljubiti. To ugledaju Maggie i njezini prijatelji, kojima se to zgadi.

Sljedećeg jutra, Ned podsjeti Mikea da je tog dana saslušanje u slučaju njegova razvoda sa Scarlett. On se ondje pojavi kao Mark kako bi pročitao pismo Mikea O'Donnella koje nju dirne. No, nakon što je vidjela "pismo" (koje je zapravo samo komad papira), ona shvaća istinu. Kasnije, na finalnoj utakmici, Mike napravi gestu koju ona prepozna kao njegovu. Shvativši kako se nalazi u istoj situaciji kao i prije dvadeset godina, ona pobjegne. Mike je počne slijediti, predavši loptu Alexu, koji postiže pobjednički koš. Domar ugleda Mikea i pretvori ga u odraslog muškarca, a on i Scarlett se pomire.

Na kraju, Mike se pomiruje s obitelji i postaje trener srednjoškolske košarkaške momčadi. Sretan je i Ned, čija veza s ravnateljicom Masterson kreće nabolje.Glumci:
Zac Efron kao Mike O'Donnell (sa 17 godina)
Leslie Mann kao Scarlet O'Donnell
Thomas Lennon kao Ned Gold
Michelle Trachtenberg kao Margaret "Maggie" Sarah O'Donnell
Sterling Knight kao Alex O'Donnell
Hunter Parrish kao Stan (Maggien dečko)
Matthew Perry kao Mike O'Donnell (s 37 godina)
Melora Hardin kao ravnateljica Jane Masterson
Brian Doyle-Murray kao domar
Adam Gregory kao Dom
Katerina Graham kao Jaime
Drew Sidora kao Ceaira
Melissa Ordway kao Lauren
Josie Loren kao Nicole
Nicole Sullivan kao Naomi
Allison Miller kao mlada Scarlet
Tyler Steelman kao mladi Ned
Jeremy Suarez kao mladi domarYou must reply to see the hidden information contained here.
Nemate dovoljno prava da biste videli skrivene podatke sadržane ovde.