Lobo 1993 - The Best Of... ( 1971 - 1975)

[Samo registrovani clanovi mogu videti ovaj sadrzaj. ]

320 kbps, 147 MB

01. Me And You And A Dog Named Boo
02. She Didn't Do Magic
03. I'm The Only One
04. California Kid And Reemo
05. A Simple Man
06. I'd Love You To Want Me
07. A Big Red Kite
08. Don't Expect Me To Be Your Friend
09. It Sure Took A Long, Long Time
10. How Can I Tell Her
11. Rock And Roll Days
12. Goodbye Is Just Another Word
13. There Ain't No Way
14. Love Me For What I Am
15. Standing At The End Of The Line
16. Rings
17. Don't Tell Me Goodnight
18. Would I Still Have You

Morate odgovoriti ili kliknuti na 'Hvala' da biste videli skrivene informacije koje su ovde sadržane.
Nemate dovoljno prava da biste videli skrivene podatke sadržane ovde.