Postignut dogovor, Stojanović ostaje trener crveno-belih

BEOGRAD - Predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Dragan DŽajić rekao je danas da je postignut dogovor sa trenerom Slavišom Stojanovićem da još najmanje šest meseci ostane na klupi crveno-belih.

"Nema ništa sporno, mediji uvek traže nešto što njima odgovara, ali mogu da kažem da je dogovor sa Stojanovićem postignut i on sigurno ostaje trener Zvezde u narednih šest meseci. Bilo je priče u nekim ternucima kad su rezultati loši, ali on nije jedini to osetio na svojoj koži, već je tako kod svih trenera koji su radili u Zvezdi. Čim se izgubi utakmica odmah se dovodi u pitanje njegov opstanak", rekao je DŽajić Tanjugu.

Prema DŽajićevim rečima Zvezda će sigurno pojačati tim u zimskom prelaznom roku, ali samo na onim pozicijama gde je to neophodno, što praktično znači da su u igri transferi dvojice defanzivaca - Aleksandra Lukovića iz Zenita i Branislava Trajkovića iz Vojvodine.

"Spominju se mnoga imena, kao što je bilo i kad je trener u pitanju, biće ih još, to će nas pratiti sve do prelaznog roka, pa i kad počne, uvek će neko dovoditi neke igrače. Mi u klubu otprilike znamo šta želimo i držaćemo se toga, a ne možemo zabraniti medijima da se bavi kalkulacijama. Šta ćemo ostvariti videćemo, ali to sigurno nije neki veliki broj igrača, kostur tima već imamo, moždaaćemo imati veći problem sa igračima, koje mi želimo da ustupimo drugim klubovima", naveo je DŽajić.

Crvena zvezde je prvi deo sezone završila na drugom mestu, sa bodom manje u odnosu na večitog rivala Partizan.


Tanjug