Najbolji HDTV Antena za ruralna područja


TV antena koje koristite u ruralnom području ovisi o udaljenosti od obližnjih gradova i terena između . Tu nema razlike između standarda i visoke razlučivosti antena , a obično gradovi prenose kako VHF i UHF signale . Tako je vaš izbor ovisi uglavnom o vašem fizičkom položaju u odnosu na najbliže gradove . Niti jedan antena izbor će pokriti sve seoske situacije . Mjesto

Zbog TV signala smanjuju na vlasti , kao što su putovanja ,dalje od grada ,manjasnaga signala dostupnih u zraku . Zbog TV signala imaju tendenciju da putuju u ravnim linijama , brda i planine može blokirati signale od najbližeg grada , smanjuje signale više od nekih smjerova od drugih . Neki ruralna područja mogu biti tako izolirana od signala da ne možete pokupiti bilo uopće . Budući da ne možete biti sigurni , provjerite povratak politike i zadržati potvrdu za bilo koju antenu možete kupiti . Ako niti rad ,satelitske antene mogu biti najbolje rješenje .
Dipol Teorija

dipol antena ima dva elementa puno poput zeca uši . Dodavanje više dipol na antenu tako da ih slaganje horizontalno ili vertikalno povećava dobit ili količinu signala to može izvući iz zraka . Što više dipoli naslagane u jednom antenom ,više steći će imati . Dipol antene imaju tendenciju da budu omnibus-pravac , što znači da pokupiti signale iz svih smjerova . Proizvođači pokušavaju osmisliti najveću dobit mogući , ali su ograničeni po težini i vjetar punjenjem uvjetima za izgradnju sigurno antenu . Koristite dipol aranžman pokupiti signale iz različitih smjerova .
Usmjerene antene

ako se nalazi u blizini jednog grada koji je postaja,smjera antena može bitimudar izbor . Ona ima više koristi nego dipolu , ali samo u određenom smjeru . Različiti dizajni imaju širi kut prijema , zoveširina zrake . Neki gradovi imaju obližnjem brdu nakon što je nekoliko stanica za odašiljače . Ako je vaš grad ima takvu brdo ,usmjerenu antenu s uskim širina zrake usmjerite izravno može pokupiti sve stanice . Bez brda , pokušajteširi bandwidth usmjerenu antenu uperen u gradu .

Kombinacije

Možete koristiti kombinaciju polova i pravac antena pokupiti što više postaja kao što možete . Ako ih spojite zajedno , možda se duhovi iz oba branje gore isti signal . Ali možete koristiti prekidač dopustiti samo jedna antena biti spojeni u isto vrijeme . Visina antene treba biti razumna i sigurna , alivećibolje . Pokušajte potkrovlje , a zatimkrov . Također možete ga instalirati na obližnjem brdu . Ako razmišljate toranj , posavjetujte inženjer ili ovlaštena osoba, da budu sigurni .

Izvor;365electric