Eurosport i Twin Atlantic zajedno u ljetnoj kampanji "Rasplamsajte svoje ljeto"

Eurosport, vodeća europska sportska destinacija, je pokrenuo ljetnu kampanju pod nazivom Fuel Your Summer. Promotivni spot kampanje uz prikaz strastvenih sportskih navijača, najavljuje ljetne sportske događaje koji će se prenositi na kanalima Eurosporta. Eurosport se udružio sa škotskom rock grupom Twin Atlantic čiji je hit Heart and Soul izabran za himnu kampanje.

Nova ljetna kampanja nastavlja se na rebranding Eurosporta iz studenog prošle godine, kojim se ova sportska destinacija usredotočila na ljubitelje sporta, kako bi još više zapalila strasti navijača u Europi.

Promotivni spot će se prikazivati na svim kanalima i digitalnim platformama Eurosporta (Eurosport.com i Eurosport Player). Uz Atlantic Twin, u spotu se prikazuju najave najznačajnijih sportskih događanja u ljetnim mjesecima kao što su Roland Garros, Tour de France, 24 Hours of Le Mans i Europosko atletsko prvenstvo.

Antonio Ruiz, potpredsjednik i manager za franšize Eurosporta je izjavio: „Rebranding Eurosporta više je od promjene samog vizualnog identiteta i osjećaja. Željeli smo Eurosportu udahnuti potpuno novi duh i izgraditi jedinstven i prepoznatljiv identitet. Muzika je ključni dio tog iskustva i nerazdvojna je od sporta.

Želimo se povezati s navijačima i rasplamsati njihovu strast za sportom. Već sam ranije slušao Twin Atlantic i znao sam da su savršeni za Eurosport. Oni su mladi, puni strasti za muziku koju stvaraju kao i za sport, a najvažnije od svega, rade odlične pjesme. Heart and Soul je energična pjesma koja podiže atmosferu čime se uklapa u novi identitet Eurosporta. Radujem se suradnji s bendom.”

Twin Atlantic je škotska rock grupa koji predvodi karizmatični pjevač Sam McTrusty. Ostali članovi banda su Barry McKenna (gitara), Ross McNae (bass) i Craig Kneale (bubnjevi).

Bend je ostvario prvi uspjeh 2011. s albumom Free te istoimenom hit pjesmom koja je bila glazbena podloga prilikom prijenosa uživo Red Bull Stratos skoka Felixa Baumgartnera.

Nakon velikog uspjeha pjesme Free koja su ih izdigla iz anonimnosti u Velikoj Britaniji, očekivanja su bila velika. U kolovozu 2014. bend izdaje novi album pod nazivom Great Divide koji je debitirao na 6. mjestu ljestvice najboljih albuma u Velikoj Britaniji. Uz hitove Heart and Soul, Brothers and Sisters i Hold On, nastupali su u lodonskoj Brixton Academy te održali prvi veliki koncertni spektakl u rodnom gradu Glasgowu u SSE Hydro areni ispred 10.000 ljudi.

Georg Hammer, glavni direktor Red Bull Recordsa je izjavio: „Suradnja s Eurosportom odlična je prilika za Twin Atlantic. Muzika često postaje sinonim za sportska događanja i ovo partnerstvo zasigurno će pridonijeti rastu popularnosti benda uz Eurosport.

Sam McTrusty iz grupe Twin Atlantic je izjavio: “Sretni smo što se Eurosport odlučio surađivati s nama i odabrao pjesmu Heart and Soul kao himnu ljetne kampanje. Mi smo veliki ljubitelji sporta i sviđa nam se način na koji se Eurosport želi povezati sa svojom publikom. Kampanja je sjajna.”

Eurosportovo sportsko ljeto već je započelo s Roland Garrosom, drugim Grand Slam turnirom sezone, u koji su uključene teniske legende poput Matsa Wilandera, Johna McEnroea, Chris Evert i Ilie Nastasea, koji prenose gledateljima svoje dojmove i analize s turnira. EurosportPlayer, eurosportova digitalna usluga na zahtjev, prikazuje svaku minutu sa svakog terena na pariškom turniru.


media-sat.net