Eurosport servira najbolje od tenisa u 2016.

Eurosport obožavateljima sporta donosi ono najbolje od tenisa. Akciju s najjačih turnira, uključujući Australian i US Open, Eurosport prenosi ekskluzivno i uživo, zajedno sa odabranim ATP i WTA turnirima. U drugoj polovici maja gledatelji Eurosporta će moći uživati u prijenosu French Opena.

Prijenos uživo dodatno će svojim poznavanjem igre začiniti stručni komentatori. Mats Wilander će dojmove o turniru i igri s gledateljima podijeliti ekskluzivno u emisiji “Game, Set, Mats”. Patrick Mouratoglou, trener Serene Williams, u svo*joj emisiji “The Coach” posebno će se osvrnuti na taktike i tehnike igrača po*moću kompjuterski generiranih prikaza.

Eurosport Player produžuje akciju uživo kroz doda*tni sadržaj Grand Slam turnira, ali i ostalih velikih natjecanja poput Bundeslige, Svjetskog prvenstva u Superbikeu te mnogih drugih. Ova premium usluga za prijenos uživo i na zahtjev, gledateljima omogućava da dožive sport bilo kada i na bilo kojem uređaju s poboljšanim elementima za prijenos uživo te dodatno postavljenim kamerama koje prate mečeve iz različitih kutova.

Ostanite uz Eurosport i ne propustite najbolji tenis s Grand Slam turnira te oda*branih ATP i WTA turnira na svim površinama.

APRIL

25. aprila -1. maja: ATP Estoril

MAJ

14—21. maja: ATP Geneva

22. maja – 5. juna: French Open

JUNI

6—12. juna: WTA Nottingham

6—12. juna: ATP Stuttgart,

20—25. juna: ATP Nottingham

AVGUST

29. avgusta – 11. septembra: US Open

SEPTEMBAR

19—25. septembra: ATP St Petersburg

OKTOBAR

10—16. oktobra: WTA Linz

17—23. oktobra: WTA Luxemburg

media-sat.net