Zdravo Gost, ako čitate ovo, to znači da niste registrovani. Kliknite ovde da se registrujete u nekoliko jednostavnih koraka, uživaćete u svim odlikama našeg Foruma. Imajte na umu da su zabranjeni nepristojni ili besmisleni nikovi (bez brojeva ili slova nasumice).
Nervozni Postar
Povecaj Tekst Smanji Tekst

  1. Dobro Došli na Radio Šumadinac forum.

    Trenutno pregledate forum naše zajednice kao gost, što vam daje ograničen pristup većini diskusija. Registacijom koja je besplatna dobijate mogućnost da postavljate teme, privatno komunicirate sa drugim članovima (PP), odgovarate na ankete, uploadujete, i pristup mnogim drugim posebnim delovima. Registracija je brza, jednostavna i apsolutno besplatna i zato Vas molimo, pridružite našoj zajednici danas!!

    Ukoliko imate bilo kakvih problema sa procesom registracije ili vašim nalogom za prijavljivanje, kontaktirajte nas.
+ Odgovor Na Temu + Kreiraj Novu Temu
Prikaz rezultata 1 do 1 od 1
  1. #1
     OFF 
    Super Moderator
    Poeni: 22,735, Nivo: 1
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 29.0%
    Dostignuća:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    Mixer has a reputation beyond repute Mixer has a reputation beyond repute Mixer has a reputation beyond repute Mixer has a reputation beyond repute Mixer has a reputation beyond repute Mixer has a reputation beyond repute Mixer has a reputation beyond repute Mixer has a reputation beyond repute Mixer has a reputation beyond repute Mixer has a reputation beyond repute Mixer has a reputation beyond repute Mixer's Avatar
    Država
    Serbia
    Registrovan
    Mar 2013
    Pol
    Musko
    Zadnji Put Online : 12.05.2024 @ 11:58
    Postovi
    539

    Uobičajeno Nervozni Postar

    Nervozni Postar - Folk Zvijezde Zauvijek (2009)

    [Samo registrovani clanovi mogu videti ovaj sadrzaj. ]

    CD1

    01. Sarajevo, slatki dome moj ℗ 1985
    02. Vazda - gazda ℗ 1985
    03. Oj, djevojko pod brdom ℗ 1985
    04. Ponoćni sat ℗ 1985
    05. Mi smo drvosječe, potaman nam sve ℗ 1986
    06. Zapamti, ja sam gazda ℗ 1986
    07. Nova godina kuca na vratima ℗ 1986
    08. Cirkus Colorado ℗ 1986
    09. Ženska glavo, zakon sam ti ja ℗ 1986
    10. Usamljeni kauboj sam ja ℗ 1986
    11. Čoban tjera ovčice ℗ 1986
    12. Ništa više nije kao prije ℗ 1987
    13. ZZ-Top ℗ 1987
    14. Ej, Maro, Marice ℗ 1987
    15. Srce od zlata ℗ 1987
    16. Ne spavaj, mala moja ℗ 1987


    CD2

    01. Bilo jednom u SFRJ ℗ 1987
    02. Poštar u finalu, jaro u kanalu ℗ 1987
    03. Vojnička rapsodija ℗ 1987
    04. Ženim se ℗ 1988
    05. Jugo, Jugo, kućo moja jedina ℗ 1988
    06. Moj Ford stari, nikad se ne kvari ℗ 1988
    07. Bez zavičaja sreće nema ℗ 1988
    08. Gušterska pjesma ℗ 1989
    09. Zvali su ga lepi Zajko ℗ 1989
    10. Voz za sreću ℗ 1988
    11. Ja živim sam ℗ 1989
    12. Hej, Bosno, Bosno ℗ 1989
    13. Četiri tone tuge i samoće ℗ 1989
    14. Poštar u Berlinu ℗ 1989
    15. Marko kamiondžija ℗ 1989
    16. To je samo folk'n'roll ℗ 1989

    Mp3 320kbps

    You must click 'Thank You' before you can see the data contained here.
    Nemate dovoljno prava da biste videli skrivene podatke sadržane ovde.
    Last edited by Mixer; 09.07.2022 at 14:38.
    Odgovor Sa Citatom Odgovor Sa Citatom

  2. Ko se zahvalio:

    skystar2 (25.11.2023) , boomer217 (02.10.2023) , freezbee (11.02.2023)

       Linkovi Sponzora

    SRB HOST

Informacija Teme

Users Browsing this Thread

Trenutno 1 korisnika pregleda ovu temu. (0 članova i 1 gosta)

     

Slične Teme

  1. Nervozni Postar - Diskografija
    Od Filip u forumu Diskografije Narodne Muzike
    Odgovori: 9
    Zadnji Post: 22.12.2019, 12:38
  2. Nervozni Postar - Tekstualna Diskografija
    Od Vesna u forumu Tekstualne Diskografije Narodne Muzike
    Odgovori: 7
    Zadnji Post: 20.10.2017, 02:11
  3. Nervozni Postar - Tekstovi Pesama
    Od S_Lady u forumu Tekstovi Pesama Narodne Muzike
    Odgovori: 36
    Zadnji Post: 18.02.2016, 20:27
  4. Nervozni Postar 2006 - The Best Of
    Od aramisBL u forumu Muzika u 320kbps-Wav-Flac
    Odgovori: 0
    Zadnji Post: 25.11.2013, 15:15
  5. Nuki - Nervozni postar - Uzivo
    Od nega u forumu Korpa Za Otpatke
    Odgovori: 0
    Zadnji Post: 19.03.2013, 23:01

Članovi koji su pročitali ovu temu : 7

Nemate dozvolu da vidite spisak imena.

Tagovi za ovu Temu

Pravila Postanja

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts


O Nama

    Narodni radio, melem za uši ko ne sluša može da ga nađe na www.radiosumadinac.org

Preporučeni Linkovi

Pratite nas na

Twitter Facebook youtube Flickr DavianArt Dribbble RSS Feed



RSS RSS 2.0 XML MAP HTML
Loading...
Svaki korisnik ovog sajta odgovoran je za sadržaj poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za njihov sadržaj. Postavljanjem vaše poruke ili vašeg autorskog dela saglasni ste da ovaj sajt postaje distributer vašeg dela i odričete se mogućnosti njegovog povlačenja ili brisanja bez saglasnosti uprave sajta. Distribucija sadržaja sa ovog sajta je dozvoljena samo u nekomercijalne svrhe, uz obaveznu napomenu da je sadržaj preuzet sa ovog sajta i uz obavezno navođenje adrese RadioSumadinac.org. Kako je sajt ovih dimenzija nemoguće u potpunosti kontrolisati, ukoliko primetite materijal nad kojim Vi ili neko drugi već ima autorska prava, odmah nam se obratite i materijal će biti uklonjen. Za sve ostale vidove distribucije obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od vlasnika Sajta


Optimizovano za rezoluciju: 1920x1080