Od danas prodaja Samsung Galaxy S7 i S7 Edge i u Srbiji


BEOGRAD - Ljubitelji mobilnih novotarija od danas će moći u Srbiji da kupe najnovije modele pametnih telefona Samsung Galaxy S7 i Samsung Galaxy S7 Edge, koji su danas zvanično predstavljeni i na srpskom tržištu, nedugo nakon svetske premijere u Barseloni.

Preporučena cena je 88.999 dinara za Galaxy S7 i 99.999 dinara za Galaxy S7 edge, saopšteno je iz Samsuga.

Najnoviji modeli telefona postavljaju najviše standarde u mobilnoj industriji zahvaljujući prefinjenom dizajnu, unapređenoj kameri, naprednim softverskim mogućnostima i jednostavnoj povezivosti sa galaksijom proizvoda, usluga i iskustava.

"Znamo da noviteti u sferi mobilne tehnologije više nisu samo stvar hardvera, već se odnose na sveokupno korisničko iskustvo. Samsung je upravo skoncentrisan da postavi standarde povezanih tehnologija, sadržaja i servisa", rekao je na promociji Milan Vujović, direktor marketinga kompanije Samsung za SEAD region.

Prema njegovim rečima, S7 serija nudi elegantan dizajn, napredne mogućnosti kamere, otpornost na vodu, eksternu memoriju, mogućnost brzog žičnog ili bežičnog punjenja baterije kao i hibridnu "fioku" za SIM karticu.

Dijagonala ekrana od 5,1-inča kod Galaxy S7, odnosno 5,5-inča kod Galaxy S7 edge predstavlja savršen spoj metala i stakla u elegantnom i zaobljenom dizajnu krojenom prema ruci korisnika.

Od rukovanja jednom do korišćenja telefona bez potrebe dodirivanja ekrana uz "Always On" funkciju, Samsung Galaxy S7 i S7 Edge obezbeđuju jednostavno iskustvo korišćenja.

Dual Pixel kamera omogućava slikanje svetlijih i oštrijih fotografija, čak i u uslovima slabijeg osvetljenja, a zahvaljujući tom tehnološkom iskoraku kamera nudi brže fotografisanje i preciznije automatsko fokusiranje.

Samsungov novi Edge UX meni, dostupan na Galaxy S7 edge, dodatno je unapređen zahvaljujući prečicama za omiljene aplikacije i funkcije, kao što su pristup elektronskoj pošti, selfie ili panoramskom načinu rada, kao i mnoštvu drugih funkcija.

Ljubitelji igara imaće još bolje iskustvo igranja uz snažan procesor, bogatu grafiku i proširen kapacitet baterije, koja omogućava više snage za zabavu i uređaj koji se ne zagreva. Funkcija "Game Launćer" omogućava upravljanje potrošnjom baterije i privremeno isključivanje notifikacija tokom igre.

Galaxy S7 i Galaxy S7 edge nude jednostavnu povezanost sa uređajima kao što je Samsung Gear VR i Gear S2 pametni sat, navodi se u saopštenju.

Tanjug