Prvi LG pametni telefon iz V serije napokon na tržištu



Novi LG V10 multimedijski je pametni telefon s novim i unaprjeđenim opcijama, vrhunskim performansama i elegantnim dizajnom. Dva zaslona, dvostruka prednja kamera, profesionalne opcije i izdržljiva baterija, sve u Dura Skin okviru od nehrđajućeg čelika i trajnog silikona koji štiti od različitih mehaničkih oštećenja. U potpunosti prilagođen kako bi pružio najbolje multimedijsko iskustvo u korištenju društvenih mreža i video sadržaja u Vip ponudu dolazi u crnoj boji.

Zagreb, 25. siječnja 2016.–Prvi u seriji V, LG V10 pruža do sad neviđene mogućnosti na dva zaslona, a u Vip ponudi dostupan je uz pretplatničku tarifu Bez granica XXL+ po cijeni već od 9 kuna jednokratno te uz mjesečnu otplatu od 80 kuna.

LG V10 ima ugrađena dva zaslona, ukupne dijagonale 5,9 inča. Dok na primarnom 5,7 inčnom gledate filmove, igrate igre ili pregledavate društvene mreže, na drugom 2,1 inčnomzaslonu diskretno dobivate obavijesti o dolaznim pozivima i porukama. Kad je primarni zaslon isključen na drugom se prikazuju vrijeme, datum, vremenska prognoza, status baterije te druge informacije bez utjecaja na trajanje iznimno izdržljive baterije kapaciteta 3000mAh s ugrađenim Qualcomm® QuickCharge™ 2.0 sustavom.

Novitet svakako predstavlja mogućnost snimanja bez selfie štapa. Tako uz glavnu kameru od 16 MP, novi LG V10 dolazi s dvije prednje kamere od 5MP. Ova opcijaomogućuje i pojednostavljujesnimanje klasičnih iširokokutnih selfijaiz dlana, pa više nema potrebe za selfie štapom kada se želi snimiti više ljudi u jednom kadru.

Također, LG V10 je prvi pametni telefon s ručnim video načinom rada, što korisnicima omogućuje snimanje videa profesionalne kvalitete s podesivim opcijama, poput brzine okidača, broja sličica u sekundi, ISO osjetljivosti, balansa bijele i fokusa, sve to za vrijeme snimanja. Sami video zapisi mogu se snimati u HD, FHD i UHD rezoluciji s omjerom prikaza 16:9, i 21:9 što omogućuje pravo kino iskustvo. Uz Vipnetove tarife Bez granica+ korisnici mogu uživati u prijenosu videa u 4K Ultra HD kvaliteti preko4G+/LTE.

V10 je pogonjen 64 bitnim šestjezgrenim Qualcomm Snapdragon 808 procesorom, opremljen s
4 GB LPDDR3 RAM memorije, 32 GB eMMC ROM memorije te utorom za microSD karticu kapaciteta do 2TB, čime je zadovoljio smjernice SanDiska za Extreme Photo-ImagingCapabilites (EPIC).

Uz Vipnetove tarife Bez granica+ korisnici mogu uživati u surfanju u 4G+/LTE mobilnoj mreži s brzinama do 225 Mbit/s pri čemu je Vipnet jedini operator koji nudi maksimalne brzine prijenosa podataka u svim Bez granica + tarifama.
media-sat.net