Romantika u kadi


Osim tople vode i dobro zagrejanog kupatila, trebaju vam i ulja za masažu i piling kreme koje su prethodno ugrejani kako bi otvorili sva čula i pojačali užitak. Toplota, osim što opušta, podstiče cirkulaciju tako da je efekat udvostručen.

Topla kupka je savršen način da započnete veče, bilo da ga nastavljate nekim drugim tretmanom ili uživanjem pod pokrivačima.

Pena i mehurići su zabavni, ali često brzo nestanu. Umesto toga probajte mlečnu kupku sa uljem - vodu će učiniti neprozirnom, a muškarci vole da zamišljaju ono što ne mogu da vide tako lako. Osim toga, ta kupka prija koži i čini je svilenkastom.

Pre nego što legnete u kadu, napravite koktel inspirisan spa užitkom. Savršena opcija: čaj sa nekoliko kapi ruma, savetuje "Kosmopoliten".

Kada završite sa kupanjem, umotajte jedno drugo mekanim peškirima koje ćete posebno pripremiti pre nego što legnete u kupku - stavite ih na radijator da se zagreju.

Na kraju namažite partnera hidratantnom kremom koju ste kratko zagrejali u mirkotalsanoj rerni.

Umesto mackanja, možete i da izmasirate svog voljenog, ili on vas. Sipajte nekoliko kapi toplo ulja na dlan i utrljavajte ga po celom telu. Najduže se zadržite na gornjem delu leđa - tu se skuplja sav stres.