Kako da zenu ucinite srecnom


Ne zaboravite povremeno da devojci ili supruzi uputite kompliment, da joj kažete kako je lepaBez obzira na to koliko dugo ste u vezi, ne smete da dozvoliti da vašoj partnerki bude dosadno pored vas. Ne morate da izmišljate kako da je zabavite jer je nekada dovoljno samo nekoliko reči i mali znaci pažnje da joj vratite osmeh na lice i učinite je najsrećnijom ženom na svetu.

"Svi vole da čuju lepu reč. Naravno, ne treba da preterujete, ali ne zaboravite povremeno da devojci ili supruzi uputite kompliment, da joj kažete kako je lepa ili kako je nešto veoma dobro uradila.

Žene imaju dobro pamćenje i stoga kada im nešto obećate nemojte misliti da će one to da zaborave. Držite se dogovora i one će tako znati da mislite na nju i na obećanje koje ste joj dali.Niko od vas ne traži da kuvate, peglate, perete prozore, ali će ceniti ukoliko se ponudite da joj pomognete da skloni suđe, obriše prašinu ili usisa.

Ne morate da je vodite na skupa putovanja ili na večeru u luksuzni restoran, žene su sasvim zadovoljne nekom sitnicom kojom ćete dokazati da mislite na nju. Naravno, ne zaboravite da joj kažete koliko vam znači. Većina muškaraca posle izvesnog vremena svoje partnerke uzimaju "zdravo za gotovo". Ne dozvolite da se to dogodi i vama.
I nikada ne poredite sa bivšom. Žene su veoma osetljive na to, ne vole da ih poredite sa drugima i ma koliko god želite da joj kažete da je ona bolja od vaše bivše, suzdržite se, piše Askman.