Znate li zasto je jesen idealna za seks?


Jesen je godišnje doba puno boja i voćnih plodova, ali i seksa. Naime, istraživanje objavljeno u "Business Insideru" pokazuje da je jesen idealno godišnje doba za seks. Kako je objašnjeno, nivo muških i ženskih hormona raste, a ne zna se tačno što to uzrokuje. Jasno je jedino da raste seksualna želja.


1. Još uvek ne morate da navlačite debele čarape koje, ruku na srce, nikome nisu seksi.


2. Polako postaje hladno, ali još uvek se ne pali grejanje, pa seks može biti savršena aktivnost da se za zagrejete.


3. Vruće alkoholno piće od jabuke je odličan afrodizijak, a to malo ko zna.


4. Jeste li ikada probali seks u šarenom lišću negde u prirodi? Ako niste, vreme je da to učinite!


5. U jesenjoj odeći svi izgledaju seksipilnije jer su skriveni eventualni nedostaci.


6. Skidanje je uzbudljivije kada se skida više slojeva odeće.

7. Jesen je bolja od leta jer konačno niste stalno znojavi, a nije vam ni toliko vruće.8. Ranije pada mrak, što znači da se pre možete baciti u akciju.


9. Imate više vremena i za jutarnji seks jer sviće nešto kasnije.10. U jesen kreću i različite sportske sezone, što znači i puno pobeda, ali i slavljeničkog seksa.11. Ako vaš tim izgubi, seks dođe kao dobra uteha.12. Jesen donosi i kišu, a takve vremenske prilike idealne su da se zatvorite u toplinu svog doma, ignorišete sve i uživate u vrućim igricama.13. Jesen je i uvod u sezonu slavlja, a jako dobro znamo da se tokom njih svi gojimo. Delujte preventivno, pa jesen ispunite seksom jer seks je idealan način za brzo sagorevanje kalorija.14. Dočekajte partnera po povratku s posla u njegovom džemperu. Nemojte imati ništa ispod njega. Može li poziv za seks biti jasniji od toga?15. Jesen je i vreme marmelada, kompota i džemova. Oni mogu biti vrlo prikladne seksi igračke. Kako? Pustite mašti na volju.