Osobine koje zenu cine idealnom


1. Samopouzdanje

Privlačnost žena koje su sigurne u svoj izgled i sposobnosti leži u činjenici da je puno lakše nositi se s njima, nego s onima kojima treba stalna potvrdu drugih.



2. Dobar smisao za humor

Niko ne želi da bude s osobom koja je uvek ozbiljna i negativno raspoložena. Momci žele devojke koja znaju da se nasmeju na njihove šale i koje i same umeju da kažu nešto smešno.


3. Dobro negovana

Niko ne poriče da je izgled važan, uostalom to je ono što muškarca na samom početku privlači kod žene. Najviše ih pali lepo negovana žena zdravog tela koja pazi na sebe.



4. Nezavisnost

Žena čije ponašanje sugeriše da će se u budućnosti osloniti isključivo na svog muškarca nije preterano atraktivna. Muškarci žele pažnju i brigu, ali u isto vreme im treba njihov prostor.


5. Razumevanje

Iako se suprotnosti često privlače, muškarci žele žene koje će poštovati njihova uverenja i, ako je moguće, deliti njihove interese.



6. Iskrenost i odanost

Ne treba posebno isticati da muškarci žele žene koje neće lagati i koje će biti verne. On mora da bude siguran da ona neće flertovati s njegovim prijateljima čim on napusti prostoriju.



7. Zrelost i artikulisanost

Dečji govor može biti sladak jedno vreme, ali većina muškaraca tražiće žene koje su zrele i znaju da smisleno razgovaraju. Ko želi biti s osobom koja razgovara samo o odeći i šminki? Isto, žene koje previše psuju nisu preterano privlačne, posebno muškarcima koji se klone vulgarnosti.


8. Ležernost

Devojka koju može da odvede roditeljima i s kojom može da se dobro zabaviti na bilo kom mestu, ona s kojom može da se opusti i koja se ne boji da će upropastiti svoju šminku – to je devojka s kojom može i na kraj sveta.



9. Brižnost i pažnja

Muškarci se osećaju dobro kada znaju da njihova devojka obraća pažnju na njih, primećuje male stvari i brine o njihovim potrebama. Ali, istovremeno, ne podnose kad ih ucenjuju brigom i pažnjom.



10. Podrška

On želi nekog ko će ga poslušati, a da ga neće ismevati ili podcenjivati, nekog ko će biti na njegovoj strani, dati mu objektivan savet i učiniti da izgleda dobro pred drugim ljudima.