Kakav je koji horoskopski znak u ljubavi i seksu

OVAN

I vi ste isto kao Škorpioni, vrlo potentni i veoma zainteresovani za seks i to u svako doba. Koristite svaku priliku. Upravo zato što previše energije trošite na „one stvari“, često vam ponestaje energije za pravu ljubav. Ali, kada se jednom ozbiljno zaljubite, sve druge interese stavljate u drugi plan i potpuno se predajete ljubavi.


BIK

Kako u ljubavi tako i u seksu, vi ste vrlo taktični, pažljivi i nežni, tako da je svaki kontakt s vama pravo uživanje. Međutim, nikako ne volite partnera koji stalno traži promene i odstupanja od uobičajene ljubavne igre. Za vas je veoma važno da se prethodno barem delimično emotivno vežete za potencijalnog ljubavnika (ljubavnicu). Lojalni ste i verni pa je veza sa vama uglavnom pravo zadovoljstvo.

BLIZANCI

Za vas je seks jedna od stvari za ubijanje dosade što naravno ne znači da u njemu ne uživate. Samo mu prilazite pomalo neozbiljno jer vam to nije najvažnija stvar u životu. I u seksu i ljubavi, prilično ste nestabilni i promenljivi pa se ponašate kao da niste stvoreni za trajnije veze. Vaš interes za seks uglavnom se pojavljuje iznenada kao što iznenada i prestaje.

RAK

Vrlo ste sentimentalni i osetljivi pa kad god se zaljubite, mislite da je to ono pravo. Zbog toga imate problema sa izborom partnera, jer je vaša potreba za ljubavlju i nežnošću jača od razuma. U ljubavi se potpuno predajete partneru. Iako ste vrlo erotični, u seksualne odnose upuštate se samo ako ste duboko zainteresovani za partnera. Vaš problem je u tome što nikada ne umete da kažete „zbogom“.

LAV

Vama nisu potrebni nikakvi dodatni časovi iz ljubavi i erotike, jer ste u tim oblastima – pravi asovi. Kada nekoga volite, neprestano ga obasipate ljubavlju i skupim poklonima. Problem je u tome što previše lako skrećete pogled tamo gde je „trava zelenija nego u vašem dvorištu“. Vatreni ste i u ljubavi ali i kada se svađate sa partnerom. S druge strane, uvek ste otvoreni, tako da onaj ko je s vama može objektivno da proceni vaš ljubavni odnos.

DEVICA

Ono što vi najviše cenite nije fizička lepota, već inteligencija osobe sa kojom želite da uđete u ljubavnu vezu. Iako znate da budete cinični, to je samo vaš „štit“, jer ste veoma stidljivi. Da biste pokazali sve svoje potencijale, morate da imate potpuno poverenje u svog partnera. Nikako vam ne odgovaraju agresivne i provokativne osobe. I u seksu kao i u ljubavi, tražite sigurnost.

VAGA

Vi ste idealista i potrebno vam je mnogo ljubavi. Iako ste u ljubavi nežni i prefinjeni, u seksu često znate da preterate pa možete da postanete i previše „nevaljali“. Važno vam je da imate inteligentnog i senzibilnog partnera što nikako ne znači da vam nije važan njegov fizički izgled. Jer upravo taj izgled zna da prevagne kada se nađete u dilemi za koga da se odlučite.

ŠKORPIJA

Veoma vam je važna stabilnost ljubavnog, seksualnog i porodičnog života. Ako izgubite poverenje u partnera, sigurno više nikada nećete obnoviti vezu sa njim. U seksu ste pravi „majstori“, ali ste i veoma ljubomorni. U suštini, vrlo ste posesivni i volite da imate kontrolu nad partnerovom ličnošću i njegovim životom, pa ga nikada ne puštate na miru. Međutim, to ponekad ide tako daleko da uživate u proganjanju partnera koji vas je napustio.

STRELAC

Omiljeni ste i društveni, pa imate mnogo prijatelja. Iako se odlično slažete sa mnogim znacima, iznad svega volite - slobodu. Vernost vam nije baš jača strana. U seksu ste jaki i eksplozivni, ali površni što vas često sprečava da se u potpunosti predate partneru. Umesto toga, vi jednostavno puštate da stvari spontano idu svojim tokom. A kada dođe do krize u vezi, često izgubite nerve i niste više zainteresovani za povratak partneru.

JARAC

U ljubavi ste lojalni i ozbiljni, a donekle i konzervativni u vezi odnosa između polova. Umete da volite, ali to uglavnom ne znate dovoljno da pokažete, pa vas partner često ne razume. U seksu ste vrlo stidljivi, iako vaši erotski potencijali nisu baš mali. Naprotiv, važite za posvećenog ljubavnika (ljubavnicu), tako da ste odličan izbor za nekoga ko traži sigurnost u životu.

VODOLIJA

Iako ste vrlo inteligentni, nepredvidljivost je ipak vaša glavna osobina. U seksu idete iz krajnosti u krajnost: ili ste potpuno opsednuti njime ili ste „operisani“ od seksa. Jer, iako umete da se jako zaljubite, ljubav je za vas ipak neka vrsta zabave kojoj se najviše predajete u početku veze. Međutim, idealan ste prijatelj jer imate mnogo razumevanja i strpljenja za druge.

RIBE

Romantični ste, tajanstveni i osetljivi a kao i svi vodeni znaci, veoma erotični. Za vas je ljubav sve, pa ste u njoj i prilično nerealni. Idealizujete partnera i izmišljate osobine koje on nema. U seksu ste prilično popustljivi. Umete da se „ubacite“ u neki vaš film i ulogu, tako da ni vi a ni partner nikada nije siguran što dodatno povećava uzbuđenje.