Veliki ili mali - Sta ih otkriva


Kako otkriti muškarca s malim penisom!

Prosečan penis dugačak je 14,7 cm. Manje od toga smatra se za mali, a više za veliki polni organ




Neke dame vole veliki, pojedine srednji, a ima i ljubiteljki malih penisa. Međutim, žene uvek igraju seks lutriju. Šta li je u muškim gaćama večita je enigma. Kada dođe "do duvara" nema povratka. Prosečan penis dugačak je 14,7 cm. Manje od toga smatra se za mali, a više za veliki polni organ. Evo trikova kako da dame procene da li udvarač ima mali penis.

Takvi muškarci stvaraju lažnu sliku o sebi i svojoj vrednosti, prikazujući se kao vredniji od zlata. Ukoliko su u situaciji, troše veoma mnogo para na luksuz. Voze skupocene i velike automobile. Imaju jako mnogo prijatelja sa kojima provode vreme - odnosno idu na sve strane osim u krevet.

Ipak, kako bi zadovoljili partnerku, "mali" usavršavaju tehniku oralnog seksa, odnosno zadovoljavanja jezikom. Toliko to dobro rade da su u stanju da zadovolje ženu i premoste nedostatak centimetara.

Prema istraživanju, "kratki" su jedni od najžešćih zagovornika teorije "veličina nije bitna". Najgori strah ove grupe je taj da žena ne upozna "Gospodina Velikog", pa se često pribegava "ispiranju mozga".