Najcesce zenske lazi u krevetu


Na glasu su kao “jači pol”, ali se muškarci ipak teže suočavaju sa pojedinim istinama od žena.
“Udarite” u seksualnost i to ih boli. Da bi izbegle eventualne neprijatnosti i sačuvale vezu, žene itekako pribegavaju lažima u krevetu.



1. Veličina
Veličina njegove ‘opreme’ oduvek je osetljiva tema, osim ako zaista nije izuzetno obdaren, pa je svestan svojih prednosti. Znaju to dobro sve žene, pa će vrlo obazrivo govoriti na tu temu. Ako njen dragi baš i ne može da se pohvali veličinom, ona će mu reći ili da veličina nije bitna ili da njegova veličina njoj sasvim odgovara. U svakom slučaju, biće to “dobronamerna laž” pomoću koje žena izbegava da povredi voljenog muškarca.


2. Broj partnera
Hteli to priznati ili ne, većini muškaraca smeta ako je žena imala više partnera. Znaju to jako dobro i žene, pa ako ih momak ili muž pitaju za to, nastoje da izbegnu odgovor. A ako su već toliko uporni onda najčešće – slažu. Takvu laž takođe doživljavaju kao dobronamerknu jer prekidaju dalja pitanja i izbegavaju potencijalnu reakciju.


3. Orgazam
Ženski orgazam još je za mnoge velika tajna, pa se delom i zato uvrežilo mišljenje da ga mnoge glume. Neke žene to zaista rade, a mnoge to urade bar nekoliko puta u životu. Glumljeni orgazam je takođe laž. Ako ih pitate zašto to rade, reći će: zato što su umorne, pospane, zabrinute ili nešto slično, pa žele da jednostavno - ubrzaju finiš, piše T portal.


4. Oralni seks
Žena će nekad svom ljubavniku reći da savršeno izvodi oralni seks. A to će najčešće biti laž. Muškarci uglavnom ni danas ne poznaju dobro žensko polno područje, pa nije čudno što se i ne snalaze u tom delu seksualnosti. I opet će reći da ne žele da ga povrede. Ali bilo bi dobro žene ovde budu iskrene jer će tako poboljšati seksualni život, a nema smetnji da mu otvoreno šta i kako da uradi.