Koji tip zene muskarci najvise vole?


Pojam idealne žene ne postoji, jer ukusi muškaraca se razlikuju. Anketa koju je sproveo jedan britanski portal, a u kojoj je učestvovalo preko 2000 muškaraca, pokazala je kakav tip žene najviše privlači muškarce.


Istraživanje je obuhvatilo nekoliko evropskih zemalja, a anketa je obuhvatila pitanja u vezi sa bojom kose i oblikom tela.Kosa
Ako ste mislile da su plavuše još uvek u prednosti – varate se, jer ovog puta brinete su broj jedan. Čak 60 odsto muškaraca je priznalo da su im tamnokose devojke mnogo privlačnije od plavuša.

Trećina voli brinete, trećina crnke, plavuše su privlačne za 29,5 odsto ispitanih muškaraca , a svega osam odsto se izjasnilo da su im crvenokose lepotice broj jedan.


Telo
Da su obline još uvek u modi potvrđuju i ovi statistički podaci jer muškarci ne žele mršavice koje izgledaju kao modeli s modnih pista već preferiraju ženstvene obline.

Većina ispitanika – oko 40 odsto najprivlačnijim ženama smatraju one koje nose konfekcijski broj od 40 do 44, iliti prosečnu veličinu, na drugom mestu su istinske ženske obline koje savršeno pristaju veličinama 44 i 46, a samo 10 odsto smatra da je savršena ženska figura ona konfekcijskih brojeva 36 i 38.


P.S. Varaju se svi, najlepsa zena jeste,,srecna zaljubljena i zadovoljna zena,, a isto vazi i za muskarca..
.Dj.Vesna