7 stvari koje muskarce najvise uzbudjuju kod zena


Tačno je da vole da odmeravaju sve što nosi suknju, ali postoji samo nekoliko stvari koje kod muškarca mogu u sekundi da raspale maštu.


Majica koja se providi

Za muške oči pravi je praznik kada se ženi vide bradavice ispod bluze. To muškarce naprosto izluđuje i odmah im pali maštu.


Direktan pogled

Kada vidite da vas zgodni muškarac posmatra, uzvratite mu pažnju direktnim pogledom, jer oni to obožavaju. Većina muškaraca odmeri svaku „suknju“ koja prođe, ali kada ga ona prostreli pogledom, to kod njega izaziva buru uzbuđenja.


Karminisanje

Žene misle da muškarci vole nežne usne koje su namazane ružem ili sjajem. Tu greše, jer oni, u stvari, vole da posmatraju ženu dok maže usne, glave nagnute malo unazad, poluzatvorenih očiju i poluotvorenih usana. Za muškarca je taj prizor snažan gotovo kao seks.


Poneki ispad

Nijedan muškarac ne voli brbljivice koje ne zatvaraju usta, a pogotovu žene koje psuju. Međutim, kada ženi, koja je obično odmerena, odjednom izleti neka psovka ili ružna reč, to deluje uzbuđujuće na muškarca.


Prirodna lepota

Muškarci obožavaju kada vide devojku koja na sebi ima iznošenu majicu, kosu sakupljenu u rep i veoma blagu šminku. Za jači pol, to je veoma lep prizor.


Osvajanje hranom

Muškarci prosto obožavaju da ga žena osvaja hranom. Mnoga istraživanja su pokazala da su sve one priče o vezi između hrane i seksa pomalo istinite. Naročito kada žena, u kecelji, priprema razne đakonije ili jednostavno kuva nešto što on voli.


Igra s drugom ženom

Dve žene koje zajedno igraju na podijumu podsećaju na žensko rvanje u blatu. Oponašanje pokreta maženja između dve žene prizor je od koga muškarac ne može da odvoji pogled.