Jos malo o muskom ponosu


Dužina polnog organa i visina dve su najbitnije stavke koje muškarcima oduzimaju mir, kažu psiholozi


Da li ste znali da je muškarcima, baš kao i ženama, neuobičajeno važan izgled?
Oni mogu da pate zbog nekoliko centimetara manjka u visini, ali, kako psiholozi kažu, i u dužini penisa. To može da se reflektuje na njihove odnose prema sebi i prema okolini. A kada bi muškarci samo znali da ih žene ne mere i ne gledaju u centimetrima, gde bi nam bio kraj!Od rane mladosti, kada tek počnu da upoznaju svoje telo, muškarci se upoređuju s vršnjacima ili starijim pripadnicima jačeg pola i panično brinu da ih ne izneveri veličina njihovog "ponosa". Mali polni organ muškarcima zadaje ogromne muke! Kod mnogih se upravo zbog toga razvijaju određene karakterne osobine, koje ih prate celog života. To, međutim, nije sve. Njima i visina igra veliku ulogu i oblikuje njihovo ponašanje. Često vidimo kako niski muškarci žele da imaju visoke devojke pored sebe kako bi pokazali da sve mogu da postignu, da ih visina u tome ne sprečava. Isto tako, skloni su kupovini velikih automobila kako bi nadomestili svoj nedostatak i osećali se jačim i moćnijim.

Muškarci nezadovoljni svojim fizičkim karakteristikama mogu se na osnovu svog ponašanja svrstati u nekoliko kategorija.

- Muškarci koji pripadaju takozvanoj bazično-inferiornoj grupi osećaju se manje vrednima, kao da nemaju kvalitete. Nesigurni su, povučeni i plašljivi. Pored njih, postoje i oni koji pokušavaju da nadoknade ili kompenzuju svoje nedostatke. To rade na konstruktivan ili destruktivan način. Konstruktivan podrazumeva da uspevaju da savladaju komplekse i prihvate vlastite nesavršenosti, pa se trude da budu uspešni na drugim poljima i šale se na sopstveni račun. Destruktivni, s druge strane, ne mogu da prevaziđu svoj problem i zato postaju ekstremno autoritativni, prepotentni, agresivni i pokušavaju da pokažu svoju superiornost.

Zene, pamet u glavu! Ako primetite neke od ovih manifestacija, trebalo bi da znate s kim imate posla. Naročito je važno da prepoznate ove destruktivne, jer takvi momci mogu da budu pravi diktatori.


[B]Niski, ali čarobni muškarci!

- Napoleon Bonaparta - bio je visok svega 168 centimetara, ali i najuspešniji vojskovođa svog vremena.
- Pablo Pikaso - visina od 165 cm nije ga sprečila da postane jedan o najcenjenijih slikara svih vremena.
- Volfgang Amadeus Mocart - bio je visok samo 162 centimetara, a jedan je od najboljih stvaralaca muzike.
- Tom Kruz - visok je 170 centimetara, a žene kažu da je najpoželjniji muškarac na svetu.
- Mik Džeger - visok je 168 centimetara, a komentar je suvišan.[B]