Muskarci kojima zene ne mogu da odole


Žene ne mogu da odole određenim tipovima muškaraca.
Možda će vam lista "neodoljivih" pomoći da shvatite za čim tragate.



Siguran u sebe

To je rođeni lider, samouveren ali ne preterano. Nije ljubomoran na njene kolege ili prijatelje iz detinjstva jer ne smatra da ga drugi muškarac može istisnuti iz njenog srca. Žena se uz njega uvek oseća sigurno i zaštićeno.



Umetnicka dusa

On je spontan, opušten i pomalo mističan. Svoju kreativnost i talenat koristi da bi osvojio njeno srce i u tome gotovo uvek uspeva. Malo je žena koje mogu odoleti umetničkom delu s posvetom! Zaista nema boljeg načina da se ona oseti jedinstvenom.


Duhovit i inteligentan

Svaki razgovor sa njim, pa čak i onaj o politici je veoma zanimljiv. Što je još važnije on ume i da je nasmeje. Izgled pritom uopšte nije presudan. Ukoliko uspe da je zaintrigira izborom tema za razgovor i zadrži njenu prvu pažnju, ona će mu se sama baciti u zagrljaj.


Romantican

On joj stalno donosi cveće i čokoladice, često je izvodi na romantičnu večeru uz sveće i redovno joj se javlja telefonom ili joj šalje slatke ljubavne SMS poruke. Ovim malim znacima pažnje pokazuje joj da uvijek misli na nju i uživa u njenom društvu.


Buntovnik bez razloga

Slobodnog je duha, bezbrižan i sklon opasnim avanturama u koje će rado i nju povesti. Retko, ili nikada, ne razmišlja o posledicama svojih postupaka i živi od danas do sutra. Uprkos svemu, mnoge žene privlače baš takvi momci. Naime, svaka od njih se nada da će baš njoj uspeti da ga "pripitomi", što se, nažalost, retko dešava.