Omiljeni ukus sladoleda otkriva seksualne zelje


Vanila, čokolada ili pak limun – svaka osoba ima svoj najdraži saladoled ukus.
Predstavljamo vam najčešće i najpopularnije vrste sladoleda – koji je vaš favorit i šta on govori o vašim seksualnim željama.



Vanila
Sladoled od vanile je klasike među vrstama sladoleda i već godinama je jedan od najpopularnijih. Podjednako ga obožavaju deca i odrasli. Ali šta on govori o vašim seksualnim željama? Ako obožavate vanilu onda ste osoba koja sa svojim nogama čvrsto stoji na zemlji. Kao što volite klasičan sladoled, isto tako većinom preferirate klasičan seks. Niste ljubitelj velikih eksperimenata u krevetu. A predlog o seksu na otvorenom na neobičnim mestima ćete rado odbiti. Ali to ne znači da ste dosadni u krevetu. Ljubitelji vanile su nežni i uvek tragaju za onom pravom ljubavi.

Čokolada
Čokolada je podjednako popularna kao i vanila. Ali za razliku od nje, postoje brojne vrste čokoladnog sladoleda. Klasični, gorki, s dodacima čokoladnih mrvica, karamela, orašastih plodova... Ljubitelji čokoladnog sladoleda su strastveni ljudi koji vole da uživaju – kako u hrani i dobrim ukusima, tako i u ljubavi i seksu. Čokoljupci imaju sedmo čulo kada su potrebe drugih u pitanju. Oni su predani i izdržljivi ljubavnici. A šarm vam daje dodatne plus bodove.


Orah, Pistaci, Lesnik, Badem
Sladoled od orašastih plodova nije toliko popularan kao vanila ili čokolada ali ako vam se jednom svidi, htećete još. Ovakvi sladoledi se teško kombinuju s drugim vrstama, zbog toga ljubitelji oraha vole samo ovu vrstu sladoleda. U ljubavi su ljubitelji oraha verne duše. Seks s različitim partnerima jednostavno nije za njih. Oni su uvek fiksirani na aktuelnog partnera i prevara nikad ne dolazi u obzir. Smatra se da imaju izraženu porodičnu crtu. Reč je o romantičnim dušama.

Banana
Čista banana ili u kombinaciji s čokoladom? U kojoj god kombinaciji bila ona je jednostavno prijatna našem nepcu. Ali ne voli svako sladoled od banane. Ona nije toliko popularna kao ostatak voćnih sladoleda kao što je na primer jagoda. Ljubitelji sladoleda od banane su veoma izbirljivi kada je odabir partnera u pitanju. Često im je potrebno više vremena kako bi se nekome prepustili i predali svoje srce. Ali kada su se jednom odlučili, oni su strastveni ljubavnici s mnogo mašte i želje za eksperimentima – seks u autu, seks na otvorenom, seks bilo gde. Ljubitelji banane su često raspoloženi za (skoro) sve.



Stracatela
Straćatela je lukava – ona nije u potpunosti ni vanila ni čokolada. Verovatno je to i razlog njene popularnosti. Ako ništa ne moramo se odlučiti za samo jednu vrstu sladoleda – dobijemo dve u jednom. I naravno što veći komadi čokolade, to bolji sladoled. Ljubitelji straćatele su veoma neodlučni. Njima je potrebna raznolikost u krevetu. Obožavaju razne seks poze i ne mogu odrediti koja im je najdraža. Zašto i bi kada ih ima više? Obožavaju varijacije na razne seks teme. Kada je ljubav u pitanju ostaju samo onda verni i odani, ako dobijaju dovoljno slobodnog prostora za sebe.


Limun
Ne postoji sladoled koji je više osvežavajući za leto nego sladoled od limuna. Pomalo kiseli ukus ove poslastice pravi je izazov za naše nepce. Ljubitelji limuna rado sanjare i to čine i kada je seks u pitanju. Oni imaju široke horizonte, ali se oni često ne mogu ostvariti. Oni vole egzotično. A kada je odabir partnera u pitanju često ne mogu da se odluče. Ipak kada sretnu pravu ljubav predaju se. Uz limunoljupca uvek će erotika biti u igri.



Kafa, Karamela, Punc
Oni koji vole ove ukuse uvek biraju ove ukuse. Kafa, karamela i punč za njih su ukusi bez konkurencije. Ljubitelji kafe su pragmatični, a takvi su i u ljubavi. Ne vole eksperimentisanje, a mogu se i naljutiti ako partner nešto novo i neobično predloži. Oni ljubav više vežu na intelektualnom nivou nego na erotskom.