Zabavite se i zavirite u partnerov horoskopski znak, pa saznajte kako da ga zavedete


Pokušavate da zavedete partnera, ali vam ne ide. Kad pomislite da ste blizu cilja, tada vam izmakne iz ruku i ne znate šta da radite. Astrolozi kažu da u tome može da vam pomogne horoskop. Zabavite se i zavirite u partnerov horoskopski znak, pa saznajte kako da ga zavedete


Ovan
Stvar koju Ovan mrzi najviše na svetu je čekanje i zavlačenje, a on je jedan od onih znakova pred kojim ne treba da čekate pravi trenutak. Svaki je pravi! Vole eksperimente, ali ako pronađu partnera koji im odgovara, ostaju verni.


Bik
Ne vole žurbu - već obožavaju da se posvete romantičnim igrama. Cene svaki trud uložen u seks, pa tako nećete pogrešiti ako se pobrinete oko seksi veša.


Blizanci
Blizancima će seksualnu želju podstaći dobar razgovor, pa ako ne uspete da ih zavedete rečima, ne morate se truditi ni na druge načine.


Rak
Rakove ćete najlakše zavesti kad ste na njihovom terenu. Ako im pripremite romantičnu večeru uz sveće i cveće, teško da će vam odoleti.


Lav
S Lavovima ne treba žuriti. Vole da dominiraju i pokazuju svoju moć. Nisu promiskuitetni, ali da biste ih zadržali, svakako morate da radite na emocionalnom odnosu.


Devica
Ovaj znak voli pažnju i sitnice. Devica će biti vaša zauvek, budući da je jedan od najvernijih znakova. Samo je potrebno mnogo strpljenja.


Vaga
Vagama su emocije na prvom mestu i sve dok one odgovaraju, druge im stvari nisu toliko bitne. Seks s njima možete očekivati svugde - na podu, u kuhinji, pa čak i na otvorenom.


Škorpija
Ovo je jedan od najperverznijih znakova koji voli porno-filmove i seks u svim mogućim pozama. Kako biste ih zadržali, potrebno je da budete što bolji ljubavnik.


Strelac
On je svestan činjenice da se iskustvo ne može steći kroz odnos sa samo jednim partnerom, pa je sklon da ih menja. Vole slobodu i otvoreni su prema gotovo svemu, pa ako partner za to nema dovoljno volje i energije, veza neće potrajati.

Jarac
Jarac je jedan od najsuzdržanijih znakova, ali u seksu jedan od najizdržljivijih. Ako imate posla s Jarcem koji se ne trudi ni najmanje, to vam je dobar pokazatelj da i nema baš nekih osećanja prema vama.


Vodolija
Oni su spremni da eksperimentišu i poprilično su perverzni. Njima u seksu ništa nije strano, a erotski filmovi su im omiljeni žanr.


Ribe
Vole hranu, pa im je kvalitetna večera odličan afrodizijak. Lako izgube interes za partnera, zbog čega su skloni prevarama i paralelnim vezama.

informer.rs