Tajne nastranih svingerskih žurki


Na glamuroznim lokacijama poput penthaus apartmana, skupocenih jahti i hotela sa pet zvezdica, tajna zajednica seksualnih avanturista se sastaje i uživa svingerskim seksualnim akcijama menjanja ili deljenja partnera.



Domaćin ovog događaja je klub „Hermione“ iz Londona, a intimni događaji ugoste oko 20 parova i deset žena koje su same. Oni se tu okupljaju da istražuju svoju seksualnost i dožive najluđe fantazije.

Jedan od zaposlenih u ovom klubu koji ne želi da oda svoj identitet, rekao je sve o tome šta se dešava iza zatvorenih vrata seks žurki.

„Možete očekivati da viditi čistu eleganciju, seksi ljude, šampanjac, prijatne domaćine i ‘igraonice’ koje se otvaraju nakon svečanog prijema. Na prijem pozivamo govornike na raličite teme poput tantričkog seksa, BDSM-a, seks terapeute i nastavnike.

U 10:30 časova dame se skidaju u donji veš, a muškarci skidaju majice. Mi nudimo sigurno i obezbeđeno okruženje za ljude da istraže najdublje granice svoje seksualnosti i razbiju cigle koje im je društvo stavilo na leđa“, rekao je ovaj insajder za DailyStar.

Na ulazu je obezbeđenje, koje „na žalost gostiju ne učestvuje u zabavi“, i njima članovi ovog kluba moraju da predaju kamere i mobilne telefone kako bi se održala potpuna diskretnost.

Kondomi su postavljeni u svakoj „igraonici“ kako bi podstakli muškarce da ih nose, ali za razliku od drugih londonskih seks žurki, klub „Hermione“ nije striktno deo fetiš ili BDSM (vezivanje u seksu) scene.

„Gosti mogu da se zabavljaju na koji god način žele. Naša klijentela je od prelepih mladih profesionalaca, pa do starijih parova i samaca, koje ne mora da zanima fetiš, nego žele da eksperimentišu sa drugim ljudima ili jednostavno „začine“ svoj seksualni život“, objasnio je tajanstveni sagovornik.

Od skromnih početaka kada je par „zagrejanih“ prijatelja pravilo privatne orgije, klub je danas napravio kult pratioca, a na mejling listi im je 4.000 ljudi širom sveta, jer nekada održavaju ovakve događaje i u Berlinu, Bostonu i Budimpešti.

Međutim, ukoliko ste raspoloženi da istražite nove aspekte seksa na jednom od hedonističkih događaja ovog kluba, moraćete da prođete rigorozne procese prihvatanja vaše prijave prvo.

Ciljna grupa za članove su im „visoko privlačni, uspešni parovi i same devojke“, koji imaju između 18 i 45 godina. Obavezno je slanje slike u boji (lica i tela) kao i objašnjenje zašto želite da se učlanite u njihov klub, pa vas onda ocenjuje njihov odbor, koji odlučuje da li prolazite ili ne.

A ukoliko pošaljete sliku koja je laskavija od onoga šta možete da ispunite u realnom životu, definitivno vas neće primiti.

„Naši događaji su u istoj meri društvena platforma koliko i seks žurka. Mnogi talentovani istomišljenici i uspešni pojedinci se ovde povezuju i razmenjuju informacije“, rekao je izvor.

„Ovo nije događaj u kojem svako može da učestvuje“.

Izvor: Mondo