Koje vrste zene muskarci ne vole


NESIGURNA DEVOJČICA

Ona je noćna mora svakog muškarca. Cmizdri za svaku sitnicu, stalno joj nešto treba, voli da tužaka, nikada nije zadovoljna…
Na početku veze glumi da je nezavisna i sposobna, ali kako vreme odmiče, njena cmizdravost polako izbija na videlo. Muškarci se u nju lako zaljubljuju, ali se još brže odljubljuju, i to čim počnu da se dave u reci njenih ničim izazvanih suza.


MRZITELJICA MUŠKARACA

Samostalna je, uspešna, nezavisna i apsolutno spremna da kroz život ide bez jače polovine. Ona to i ne krije, pa baš zato predstavlja izazov za svakog muškarca. Svaki će pokušati da je ukroti, da je promeni i natera je da ga zavoli. Zbog njene snage i nezavisnosti muškarci ne ostaju s njom u dužoj vezi, ali smatraju da su dobili bitku ako je odvedu u krevet.


SPONZORUŠA

Za nekoliko sekundi može da skenira imovinsko stanje muškarca koji je zanima i da izračuna koliko mu vrede kuća, auto i vikendica na moru. Impresioniraju je samo njegove kreditne kartice i, naravno, ovlašćenje da ih koristi.
Ona se ne zaljubljuje u muškarca, već u njegov životni stil i srećna je samo dok od njega dobija sve što želi.
Njen životni moto je „dok nas siromaštvo ne rastavi“.


LEDENA KRALJICA

To je žena koja koketira sa svima. Obično izgleda kao top manekenka, ali je hladnija od Sibira.
Poljupci i nežnosti su joj strani, jer je za nju to čisto gubljenje vremena.
Vodi ljubav samo da bi zadovoljila čistu fizičku potrebu, a kada izgustira jednog, odmah se baca na drugog muškarca. Ume da bude i gruba, pa kada joj partner zatraži malo pažnje, ume da odbrusi „ostavi me na miru, vidiš da imam masku na licu“. Najvažnije joj je da bude najlepša.


GOSPOĐICA IDEALNA

Ona izgleda savršeno, besprekorno je našminkana, obučena i ispeglana. Uvek zna kada i šta treba da kaže, nasmejana je, nikada nema problema… Ona je savršena, pa to očekuje i od partnera. U prevodu – muškarac koji je s njom mora da zaboravi na podrigivanje, psovanje, crni i beli luk, popodnevne dremke, izlaske s drugovima… Realno, takvog nema ni u crtanim filmovima.